antek202a Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Posiadam CM.037 i chciałbym kupić sobie taki oto chwyt http://gunfire.pl/product-pol-1152199795-Chwyt-taktyczny-na-RIS-22mm-czarny.html . Problem jest w tym, bo nie wiem czy nie będzie przeszkadzał i haczył o magazynek. Za odpowiedzi bardzo dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Jak będziesz go używał to nie będzie przeszkadzać Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 90% osób i tak kupuje chwyty a potem trzyma za magazynek więc prawdopodobnie przeszkadzać nie będzie :teeth: Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Nie ma to jak wypowiedź eksperta. Szczerze powiem, że rączka albo ci przypadnie, albo pozostaniesz przy klasycznym chwytaniu. Też kiedyś myślałem, że potrzebuje gadżetu. Po kilku próbach, nie przekonałem się. Pozostałem przy chwytaniu repliki jak najbliżej siebie, aby zmniejszać sylwetkę. Daleki chwyt męczy moje długie grabie. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) @infektius nie uważam się za eksperta :teeth: Edited January 16, 2015 by Elektrycerz Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Po prostu nie szasta się liczbami z d... palca wziętych Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Będzie przeszkadzał, ten chwyt jest do replik z magiem wysuwanym w dół. Montuje się go bezpośrednio przed magazynkiem. W wypadku Bety najsensowniejszy jest albo zwykły pionowy, albo składany FABowski chwyt. A fachowcom po raz kolejny przypomnę o regulaminie i wymogu pisania po polsku. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 W przypadku magazynku od bety nie będzie przeszkadzał. A przynajmniej nie bardzo. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 W przypadku krótkiego maga również przeszkadza. Beta ma zbyt krótki front żeby akurat ten chwyt wysunąć do przodu. Quote Link to post Share on other sites
antek202a Posted January 18, 2015 Author Report Share Posted January 18, 2015 Jak zwykle Arend ratuje mi życie :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts