ennui111 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Witam! Zastanawiam się nad kupnem cm.520,czy ktoś miał styczność z tom replikom bo nie znalazłem żadnego tematu o niej. Z góry dziękuje. Link to post Share on other sites
sandro93 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 (edited) Nieźle się naszukałeś, mi wystarczyła sekunda. 1) http://forum.wmasg.p...52410-cyma-522/ 2) http://forum.wmasg.p...c/152406-cm522/ Edytka: Tematy są o CM522, ale CM520 ma w środku to samo. Edited January 28, 2015 by sandro93 Link to post Share on other sites
boberczus Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Powinien być jakiś odgórny zakaz odpowiadania "ludzią", którzy piszą w ten sposób... Link to post Share on other sites
arend Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 A zamiast tego jest odgórny nakaz pisania po poprawnie. Link to post Share on other sites
sandro93 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 (edited) Z mojej strony to wygląda tak: 1) Analfabeta na tym forum od razu spotyka się z bardzo wrogimi postami na swój temat. 2)Zrażony do tutejszego środowiska nie wchodzi ponownie na forum i jeśli zadał pytanie o replikę. nie czyta odpowiedzi. Kupuje tandetną zabaweczkę, idzie na pierwszą lepszą strzelankę, a później słyszy się narzekania wyjadaczy na jakość strzelanek. Mój apel: dajmy szansę, odpowiadając na taki post i pomagając wybrać lepszą replikę poprawiapy poniekąd jakość strzelanek. Arend, walka z analfabetyzmem to troszkę jak walka z wiatrakami, aczkolwiek za tą cierpliwość w polecaniu początkującym słownika należą się Tobie wielkie brawa. Pozdrawiam P.s pisane z telefonu, na komputerze poprawię. Edited January 29, 2015 by sandro93 Link to post Share on other sites
Rafikk222 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Czytałem opis Lepiej kupić używaną cm028 za 250 zł niż plastik w takiej samej cenie owszem jest nowa ale jak cm028 ci uderzy w drzewo to lufa z metalu to nie pęknie a plastikowa tak a o takie rzeczy na strzelance nie trudno kup cm28 używaną i już Link to post Share on other sites
Hornet8209 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 (edited) Albo rk01, tez kosztuje ok 500 ale jest wykonany ze stali. Edited January 12, 2016 by Buniek92 Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Z mojej strony to wygląda tak: 1) Analfabeta na tym forum od razu spotyka się z bardzo wrogimi postami na swój temat. 2)Zrażony do tutejszego środowiska nie wchodzi ponownie na forum i jeśli zadał pytanie o replikę. nie czyta odpowiedzi. Kupuje tandetną zabaweczkę, idzie na pierwszą lepszą strzelankę, a później słyszy się narzekania wyjadaczy na jakość strzelanek. Mój apel: dajmy szansę, odpowiadając na taki post i pomagając wybrać lepszą replikę poprawiapy poniekąd jakość strzelanek. Arend, walka z analfabetyzmem to troszkę jak walka z wiatrakami, aczkolwiek za tą cierpliwość w polecaniu początkującym słownika należą się Tobie wielkie brawa. Pozdrawiam P.s pisane z telefonu, na komputerze poprawię. To nie chodzi o analfabetyzm, problemy z pisownią czy trudności z poruszaniem się po forum. Tu problemem jest lenistwo. Jak ktoś nie lubi forumowej wyszukiwarki wystarczy wpisać "cm.520 wmasg" w wyszukiwarce google i ma podany temat na tacy. Link to post Share on other sites
arend Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Myślicie że gość przeczyta to po roku? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Grrr :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Recommended Posts