Bloody_Face Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Szukam na początek jakieś broni do 200-300 zł. Jestem w tym temacie totalnie zielona więc liczę na waszą pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) 1. Shotgun AGM - 60zł - minusem jest to, że jest to sprzęt sprężynowy - po każdym strzale trzeba przeładować, 2. pistolet elektryczny Cymy np. CM 030 - około 200-250zł - ma niewielki zasięg i mały elektryczny, ale jest elektryczny więc ma ogień ciągły, 3. MP5 Galaxy - 300-350zł - najtańsza replika broni "długiej", którą można z czystym sumieniem polecić. Wystarczy wymienić gumkę HU (koszt 30zł) i jest to porządna replika. Oprócz tego (ale to już zakres w zależności od modelu, promocji itp 300-450zł) można polecić CM 028, G36 od JG/GFC lub Boyi oraz serie RK od Boyi. Pamiętaj o atestowanej ochronie oczu. Edytuj: radziłbym doziberać do przynajmniej MP5 Galaxy. Edited February 1, 2015 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ja shotguna od AGM nie polecam, bo prawdopodobnie nie wytrzyma roku... Dużo leprze jest MP5 od Galaxy, więc jeżeli cię na nie stać, to bierz Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Nie wytrzyma roku? Dobre. Powiedz to mojemu którego używam od 2011 i bliźniaczej sztuki mojego brata. Quote Link to post Share on other sites
Ramirez2000l9 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Jeżeli się nie przeładowuję dobrze AGMa to się dziwić że się zaczep urywa i nie strzela :icon_neutral2: . Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Jeżeli jeżdżę samochodem po gwoździach, to przebijają się się opony i nie jedzie :( . Wina użytkownika, czy sprzętu :^) ? Quote Link to post Share on other sites
Malineka Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Witam, szukam odpowiedniego sprzętu do kwoty 500 zł. Czy to za dużo, jak dla początkującego? Dopiero zaczynam, ale nie chce później znów wydawać pieniędzy na lepszy sprzęt. W co warto zainwestować? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 A replika jakiej broni by Cie interesowała? Od razu napiszę, że M4 w tej kwocie są badziewne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts