ErZet Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Witam Panie i Panowie na początku chciałbym się przedstawić a zatem na imię mi Paweł zamieszkały w okolicach Cieszyna lat 24, moja obecność jest związana z tym iż chciałbym zacząć przygodę z asg jako dziecko posiadałem g36c jg lecz z powodu wieku nie uczęszczałem na strzelanki replika więcej czasu przeleżała na ścianie niż strzelał. OK ale dość przeszłości liczy się to co teraz a zatem szukam znów giety lecz z lepszej półki pow ze fundusz nie gra roli ale też nie chce wydać na samą replikę 5 tys haha, myślę że w 1500 pln da rade jakąś gięte wyczarować hmmm ? Czytałem forum i szczerze z lepszych wylukałem od aresa, za to liczę na was jako obeznany w temacie. Pozdrawiam PablO Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Jeśli chcesz dobrą giete i dysponujesz takim funduszem to tylko ares. Quote Link to post Share on other sites
ErZet Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ok a półka wyżej jak się ma, czy Ares jest najlepsza gieta na rynku ? A pow mi jeszcze z aresem idzie się pobawić z tuningiem nie ma problemów? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Domyślam się, że "pow" znaczy "powiedzieć" w odpowiednio odmienione. No to jak chcemy pisać skrótami to jedziemy. Ar je naj g na po ry ai. Le gi ni zna, no mo za gr. Pa o at oc oc. Quote Link to post Share on other sites
ErZet Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 (edited) No to jak chcesz się przemądrzać to zapraszam do naszego Polskiego rządu. Raczej logiczne co znaczy 'pow' w tematyce postu i każdy logicznie myślący człowiek wie o co kaman tak ? czy ja myślę jakoś inaczej. Edited February 1, 2015 by ErZet Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 A ciężko dopisać te siedem literek? Albo zrobić dużą literę na początku zdania? Na tym forum wymaga się poprawnej polszczyzny, ułatwia to życie wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
ErZet Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Tak to się możemy przekomarzać do śmierci, proponuję takie wyjście ja będę pisał tak jak trzeba a inni na przyszłość będą grzecznie zwracać uwagę a nie odrazu linczować. Więc zacznijmy rozmowę na temat i na poziomie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 To ja przypomnę o regulaminowym wymogu używania poprawnej polszczyzny. Jeżeli ten wymóg się nie podoba, nie nalegamy na użytkowanie serwisu. Tak, Gieta Aresa jest i polecana na początek i podatna na tuning. Więcej o niej możesz poczytać w dziale technicznym. Quote Link to post Share on other sites
szajbus63 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Mam gietkę ARESA. Na pudełku napisane "new wersion". Strzela w miarę celnie, dobra kultura pracy i w sumie niedroga - troszkę ponad 800 PLN. Muszka i szczerbinka wydają mi się troszkę tandetne, ale i tak strzelam z kolimatorem, więc zdemontowałem. Dobrze spasowana i jak na razie nic nie trzeszczy, ale ma dopiero 3K przebiegu. Na początek polecam. Tylko z baterią trzeba uważać, bo za wiele w G36C nie wejdzie. Największą jaką zmieściłem, to 2200 mAh od Arma Techa. Edited February 1, 2015 by szajbus63 Quote Link to post Share on other sites
ErZet Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 (edited) A gdzie można dostać ta gięte od aresa ? Patrzyłem na gun fire ale to chyba jest od umarexa Edited February 1, 2015 by ErZet Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_241_45&sort=2a&filter2=1&filter_id=155 Niestety końca ostatniego zdania ostatniego postu nie rozumiem... Quote Link to post Share on other sites
ErZet Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Dziękuję za informacje, nie mogłeś zrozumieć bo słownik w telefonie się buntuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts