WujekMoloch Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Witam chciałbym się dowiedzieć czy warto zainwestować w którąś z tych replik: SRT-02 http://www.taniemilitaria.pl/srt-spartac-p-5479.html#.VM55Xp2G_d0 CM.508 http://www.taiwangun.com/cm-508-cm?from=listing&campaign-id=19 Pytam się ponieważ zaczynam zabawę z asg i trafiłem na coś takiego i chciałbym pozyskać jakąś pinię na temat tych replik najlepiej od tych osób które miały z nimi do czynienia. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Nie wiem dokładnie jak cyma, ale spartac to totalne dno... W takim przedziale cenowym możesz zapomnieć kompletnie o emkach. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Te nowe, tanie cymki to rebrandy spartaca. Nie warte żadnych pieniędzy. Służą raczej jako ciekawostką. Quote Link to post Share on other sites
WujekMoloch Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 "rebrandy" Jak mówiłem jestem nowy ale chodzi o podróbki ta? Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Rebrand = to samo, ale z inną naklejką producenta Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Innymi słowy, jak ktoś uważa, że firma A jest super, a firma B jest ble, to kupuje coś, co firma A zakupiła od firmy B i nazwała swoim produktem, tyle że o 20% drożej, bo przecież produkty firmy A są warte takiej kwoty ;) PS: Mam nadzieję, że nie użyłem żadnych niedozwolonych kolorów. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 http://allegro.pl/replika-karabinu-spartac-m4a1-okazja-i5046808521.html Zlicytuje max do 80 zł jak się uda to zrobię porządną recenzje ;) Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Tak jak mówią, to najprawdopodobniej Spartac, dołóż 300zł i masz najtańszą polecaną M4 od Specna Arms. Quote Link to post Share on other sites
eragom Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Odpuść specnę z której nie da rady strzelać po wyjęciu z pudełka. Zainwestuj w emka PJ z taiwana- robią przegląd zerowy i wymieniają części na wzmocnione. Teraz nawet jest promocja na nie, Specna ssie przy PJ Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Odpuść specnę z której nie da rady strzelać po wyjęciu z pudełka. Po wymianie dyszy i gumki jak najbardziej da. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Rozumiem, że pejota nie trzeba podkładkować. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Odpuść specnę z której nie da rady strzelać po wyjęciu z pudełka. Zainwestuj w emka PJ z taiwana- robią przegląd zerowy i wymieniają części na wzmocnione. Teraz nawet jest promocja na nie, Specna ssie przy PJ Ty chyba sobie kpisz.... Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Odpuść specnę z której nie da rady strzelać po wyjęciu z pudełka. Zainwestuj w emka PJ z taiwana- robią przegląd zerowy i wymieniają części na wzmocnione. Teraz nawet jest promocja na nie, Specna ssie przy PJ Regulamin zabrania osobom bez merytorycznej wiedzy udzielać rad :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Widział ktoś w ogóle te nowe PJ'ty z "szybką" wymianą sprężyny z bliska? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts