Sygnettoo Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Mam pytanie, posiadam replikę Walthera P99 na co2. Kupilem ja jeszcze duzo wczesniej zanim myslalem zeby zaczac przygodę z ASG, ale czy jest szansa żebym go używał jako boczniaka? Czy jego moc będzie zbyt duża albo są jakieś inne zastrzeżenia? ~S. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Znajomy w tej replice miał 420 fps, więc za dużo CQB. Nie wiem czy są wersję o mniejszej mocy lub czy da się w łatwy sposób zmniejszyć moc. Quote Link to post Share on other sites
Sygnettoo Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Może ktos jeszcze ma jakieś info na ten temat ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Są różne... Widziałem takie w sklepach co miały 340 czyli niby okej ale trzeba pamiętać że to CO2 i prędkość wylotowa zależy także od tego czy jest wyłożona nowa kapsuła i od temperatury. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts