YastThown Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Szukałem fajnego "Boczniaka" i znalazłem to http://www.taiwangun.com/g291-co2-powered-well?from=related&campaign-id=6 Co o tym sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Że to ultrabadziew nie mający nawet magazynków wymiennych, z chorą prędkością wylotową. Quote Link to post Share on other sites
YastThown Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 No właśnie dziwi mnie ta prędkość wylotowa. Ale za cenę 110 zł? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 w chinach swego czasu był po 11 dolców. ogółem mega chłam, kupiłem wtedy dla kolegi. Było dosyć ciężkie, bez BB i z dziwnie łądowanymi kulkami. za równowartość jakiś 70 zł opłacało się choćby dla walizeczki. Za ponad stówę? no nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
YastThown Posted February 10, 2015 Author Report Share Posted February 10, 2015 A jak było ze strzelaniem i ogólnie jak się replika sprawowała? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts