burbusz Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Witam Was, jestem nowy na tym forum i chciałem się przywitać. Mój nick to burbusz i mam nadzieję, że to forum przyjmie mnie do swojego zacnego grona. Pozdrawiam, burbusz! Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Nie ten dział... Chyba że masz w planach zadać jakieś pytania. Ale i tak witaj. Link to post Share on other sites
burbusz Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 (edited) To może takie pytanko: mam sobie replike cymy i do niej jest dołączona ładowarka. Ale że podobno LiPo jest lepsze, to takiej też chcę używać. Widziałem taką oto baterię u Was na forum http://i.imgur.com/WCc2lbb.jpg to ją kupiłem. Problem w tym, że ze stockową ładowarką chyba nie działa... Coś jakby trzeszczy i puchnie... Co się dzieje? Edited February 6, 2015 by burbusz Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Autobusku, które to już twoje konto? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Jako autobuska trzecie, ale wcześniej miał jeszcze dwa. Link to post Share on other sites
Recommended Posts