soldium Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Czołem Ostatnio dostałem od kolegi małą partię drewnianych łoży bushnella. Łoża są nie żłobione , posiadają coś w rodzaju szyny montażowej (coś "w rodzaju" poniewąż ma tylko dwa szczebelki pod montaż [szyna na lunetę na łożu?]) Zdjęcia : Tutaj sama szyna: A tutaj przekrój drewna (trochę stara piła i trochę pobrudziła drewno) Ile za takie drewienko mogę dostać? Jakiej jest to jakości? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Są to makiety, statywy do prezentacji lunet. Ile warte to nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Specshop sprzedawał takie na wyprzedaży po 10 czy 15 zł albo nawet po 8 zł - nie pamiętam dokładnie bo brałem kilka rzeczy wtedy, ale bardziej skłaniam się ku 8 zł. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Całkiem niezła podstawa do np osadzenia w niej bebechów od VSR-ki. Quote Link to post Share on other sites
soldium Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 No właśnie też mi się tak wydaje. Z jednego z tych drzewek robię drewniane części do agm'a Nie jestem pewien tak niskiej ceny. Wojtku czy masz może jeszcze listę zakupów na koncie w specu? Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Powiedziałbym że wręcz doskonałe, wiem bo się z tym bawiłem, nic nie wydrążone, żadnych dziur świetna :) Ale co do ceny nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 (edited) Trochę kusi, żeby kupić pod nowe łoże do sWd... Skłaniam się więc ku kwocie 10zł :icon_mrgreen: Edited February 8, 2015 by B3Lf öÖö (LastSniper) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Skoro ludzie tu piszą o 10zł - 20zł to tutaj więcej nie zarobisz, ale na Allegro wystaw licytacje od 50zł. Jeśli się sprzeda to w najgorszym wypadku zgarniesz od 2,5 do 5 razy więcej niż tu. Jak się nie sprzeda sprzedaż tu za 10-20zł. Nie wiem czy Allegro nalicza prowizje od przedmiotów wystawionych, ale nie sprzedanych, ale nawet jeśli to poświęcisz ile? 50 groszy? Wg mnie warto podjąć ryzyko zapłaty tych 50 groszy. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Też nad tym pomyślałem czy nie kupić pod VSR-ke :D Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Dokładnie teraz nie mam jak sprawdzić, ale kolega, który mi to "pilotował" mówi o cenie 12 - 15 zł chociaż mi się wydaje bardziej 8 - 10 zł. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Jeszcze 3 miechy temu dałbym za to 50 zł byle tylko nie musieć rzeźbić w kolbie sksa... Na allegro raczej ciężko bo kolby od mausera da się za 50zł znaleźć. Musiałbyś to zareklamować jako kolba do wyżłobienia to może ktoś się skusi. Quote Link to post Share on other sites
soldium Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 Właśnie też tak myślałem , żeby reklamować jako łoża do żłobienia i osadzenia mechanizmu. Dzięki za pomoc : ) Quote Link to post Share on other sites
eragom Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 No właśnie, 20 PLN to max Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 ^Jesteś szybki jak wycignięcie podręcznej apteczki z bagażnika... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts