Zuoty_Mjut Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Witam, otóż problem jest taki: Pewnego dnia w moim eMPe-piątasku coś chrupnęło w brzuszku. Po otworzeniu pacjenta okazało się, że czoło/przód obudowy GB urwało się... :/ , skorzystałem zatem z okazji i otworzyłem całkiem GB i resztę. I pomysł okazał się dobry, bo dysza uszczelniająca też chrupnęła... Obudowę nową mam (i nawet pasuje :P), a dysza gdzieś mi się zgubiła i nie mam niczego z niej do porównania wzrokowo z nową dyszką... :P Ma ktoś może info i link do konkretnej, która będzie pasować?? Znalazłem takie: http://gunfire.pl/product-pol-1152195347-Dysza-do-MP5.html http://gunfire.pl/product-pol-1152204190-Dysza-Bore-Up-do-replik-typu-MP5.html Będzie któraś z tych pasowała ?? Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam, Zuoty. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Żadna z podanych. Powiem że odpowiedź jest na forum i padła. Poszukaj sobie w odpowiednim dziale i temacie. Quote Link to post Share on other sites
Zuoty_Mjut Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 (edited) Witam ponownie, prosze o pomoc z ta dysza bo kurcze przed kompem nie moge siedziec za duzo a wyszukiwajka znajduje elementy po pojedynczej frazie i tych tematow i postow pokazuje od groma, ew. znajduje same nieaktualne linki i klotnie "Ty taki i owaki, sie nie znasz, ja wiem lepiej" itd. Bede bardzo wdzieczny za udzielona pomoc, Pozdrawiam, Zuoty Edited March 3, 2015 by Zuoty_Mjut Quote Link to post Share on other sites
Zuoty_Mjut Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Witam, znalazłem jeszcze coś takiego, będzie któraś pasowała?? Dedyk do V3 MP5 (tworzywo) MP5 (aluminium) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Jeśli twoje MP5 jest JG to ta ostatnia na pewno jest za krótka. Quote Link to post Share on other sites
Eliśium Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 co ty masz za konkretny model i firmę repliki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts