RAI wilku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 - Fakt, przerwa byla nietrafiona a i pare rzeczy bylo nie do konca wiadomych (skad do cholery wziely sie nagle dokumenty ktore nam skradziono), ale tak tez czasami bywa... klopoty z lacznoscia na froncie?? Amir zrobił małą wymianę, fanty za informacje. Quote Link to post Share on other sites
robal Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 co do organizacji w czasie walki. Mysle ze Tadeusz wpadl na super pomysl... podzielil uczestnikow na 20 osobowe gurpy ( ja bym dzielil na 10) kazda taka grupa ma dowodce itp... wtedy dowodca kazdej strony mowi team alfa idzie przeniesc beczki, team charlie ochrania ich od lewej.. itp to chyba jest swietne rozwiazanie. Szczegolnie u sil NATO (chodz wydaje mi sie ze Arabusy tez sie jakos organizuja) Przerw raczej nie powinno byc. Trzeba zaznaczyc ze kazdy ma miec cos do zarcia przypomniec to 5 razy:) Bo ASG to nie wojna i glod rozwala wielu. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Czytam sobie i czytam ten i temten wątek ... i wszyscy macie rację. Może trochę Was zaskoczę (lub nie) ale może byłoby lepiej gdybym miał w prowadzeniu i pisaniu scenariuszy jakąś praktykę. Niestety w życiu napisałem wcześniej tylko jeden scenariusz na około 20 uczestników. Nigdy poza wyjazdem do Tricity nie uczestniczyłem w LARPach. Nie mam po prostu doświadczenia i tyle. Może dlatego była przerwa, która wprowadziła zamieszanie. Qbs poprosił o zrobienie scenariusza Rezula i mnie. Potem dałem się wciągnąć w jego realizację. Okazało się, że uczestników było 150, wielu ludzi wogóle nie znałem więc wyszło tak jak wyszło. I tak cudem jakoś to poszło mimo, że byłem w temacie całkiem zielony. Teraz jestem odrobinę mądrzejszy i bardziej doświadczony :wink: Quote Link to post Share on other sites
robal Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 PA nie zrozum mnie zle... nie najezdzam na Ciebie tylko daje sugestje ktore uwazam ze sa ciekawe. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Robal ale ja nie twierdzę, że na mnie najeżdżasz. Po prostu posta sobie napisałem ot tak. :D Quote Link to post Share on other sites
Algier Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Zlot można zaliczyć do udanych. Jedyne co mnie denerwowało to że trudno było odróżnić Arabusa od NATOwca bo kilku z nato miały przykryte twarze chustami albo czymś... Teren świetny...z tym każdy sie zgodzi Klimat był super, organizatorzy sie postarali. Nie podobało mi sie to że na terenie strzelanki chodziło troche CYWILI np. w miejscu respawna Rebelii gdzie kulki latały gęsto. pozdrawiam organizatorów, NATO a w szczególności Arabusów któży byli dobrymi kompanami walki :D Allah Akbar! Quote Link to post Share on other sites
Matviej Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Witam wszystkich Napisze krótko, żeby nie powtarzać tego co już zostało napisane wcześniej. Zlot był świetny, pomimo kilku drobnych niedociągnieć, które i tak nie popsułu mi zabawy :D. Jeszcze raz podziekowania dla organizatorów. Jeśli tak jak pisał PA organizowaliście to po raz pierwszy, to nie mogę się doczekać co będzie za rok :twisted: . ****************** I jeszcze jedna sprawa. Jeden bardzo uprzejmy kolega pożyczył mi baterię do aparatu [3v jak się nie mylę]. Niestety po skończeniu zabawy gdzieś zniknął bez śladu. Czekałem na placu godzinę szukając go i nic. Teraz uwaga ! Mam tą bateriię i czekam na kontakt na PW. Jeśli znajdzie się ta osoba, o której mowa to ustalimy w jaki sposób mogę ją zwrócić. P.S. Przepraszam za robienie tablicy ogłoszeń z forum, ale jak widzicie sytuacja jest trudna :? . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wallas Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Troszke za późno ale ...... podczas naszego pokazu kilka osób kręciło film. Ale nie taki do rodzinnego albumu bo jeden wlazł nawet na dach budynku. Wiecie czy i gdzie mozna go zdobyć ?? O ile to bez kitu fachowa robota oragnizatorów. Quote Link to post Share on other sites
robal Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 taaa pisalem do Rudej i nic nie odpisala;( trzeba cos skombinowac bo pokaz byl w sumie w pytke:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts