ceneruj Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 No dobra to już prawie wszystko wiem. Mam nadzieję, że nakolanniki nie będą się zsuwać :icon_razz2: , i jeszcze pytanie, bo boję się, że nakolanniki zahamują krążenie, powstanie skrzep i popłynie do serca. No wybaczcie, ale naoglądałem się kiedyś w telewizji, co o tym sądzicie. A jeśli chodzi o resztę to biorę hełm, replika, z 2magazynki, kulki G&G, nakolanniki, mundur, okulary, rękawice,siatkę na zęby i arafatkę. O bateriach poczytałem więc potem jakieś LiPo najlepiej nie chińskie i dobrą ładowarkę. Jeszcze coś co sądzicie o wkładaniu pod mundur zbroi, zakupionej w późniejszym czasie nie tylko, ze względu ASG. Bo bym używał też do jazdy na rowerze, bardziej ekstremalna mnie kręci typu skoki po lesie, downhill. Ale dobra tylko chodzi o to, że nie kupuje ją specjanie dla ASG. Tak więc co sądzicie? http://allegro.pl/datex-zbroja-zolw-ochraniacz-buzer-czarna-roz-m-i5246271264.html Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 (...) i jeszcze pytanie, bo boję się, że nakolanniki zahamują krążenie, powstanie skrzep i popłynie do serca.(...) Jeszcze coś co sądzicie o wkładaniu pod mundur zbroi (...) ad. 1 To dość częste, radzę uważać z tymi nakolannikami - nigdy nic nie wiadomo. ad. 2 Koniecznie. Tylko nie zapomnij się nam w tym pokazać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts