maus1002 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czegoś o montażu optyki na replice http://blacksword.pl/product-pol-9374-Replika-karabinka-GFG28-A2-A-Tacs-FG-TM-.html Czy szyna na tej replice jest szyną ris 22mm i da się zamontować na niej standardowe przyrządy celownicze? Szyna wygląda na inną. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Zwykła, co do systemów picatinny nie chcę mi się już pisać setny raz tego samego... Będzie pasować wszystko na 22mm. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 "Zamiast użytej w podstawowej wersji integralnej lunety, wersja A2 daje nam wolny wybór przy wyborze celownika. Posiada wykonaną z metalu, grzbietową szynę montażową RIS 22mm, która umożliwi mocowanie dowolnej optyki, bądź mechanicznych przyrządów celowniczych." - wystarczy umieć czytać opis w linku, który samemu się dało... wiem, że to ciężkie i lepiej spytać się kolegów... w każdym razie jesteś za młody na asg, skoro nie potrafisz. Quote Link to post Share on other sites
maus1002 Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 (edited) Trochę źle się wysłowilem. Czytałem opis bardzo dokładnie, jadnak na innej stronie o tej replice widniał opis: "Replika jest zaopatrzona w szynę montażową w standardzie Weaver." Chciałem się dowiedzieć, która wersja opisu jest właściwa. Dzięki za odpowiedź i przepraszam za tamto źle sformułowane pytanie. Edited March 12, 2015 by maus1002 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 W replikach to jeden dzwon, wejdzie na tę szynę każdy montaż 22mm i tyle. Quote Link to post Share on other sites
maus1002 Posted March 14, 2015 Author Report Share Posted March 14, 2015 Ok. :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts