dziadekmarek1 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Hej czy ktoś kupił g-001 i rozłączył bloła? Kupiłem g36c u krakmanów z rozłączonym blołem(brak sanek).Jeżeli ktoś ma niepotrzebne sanki łączące gear-tłok z suwadłem zamka to chętnie odkupię! Pozdrowionka Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Ekhem, ten post nadaje się bardziej do komisu. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Napisz do krakmanów. Skoro usuwają części to pewnie mają je u siebie. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Jest jeszcze prawdopodobieństwo, że TG zamówili takie bez BB. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Pytałem się ich czy to oni usuwają i czy mogą sprzedać bez usuniętego BB na moją odpowiedzialność i odpowiedź była twierdząca. Po co ciągnąć temat zamiast chwycić za słuchawkę albo szkrobnąć maila? Nie lepiej polegać na informacjach prosto ze źródła? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts