Adam_z_RAF_u Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Witam! Miał ktoś kiedyś styczność z Orginalną Modułową kamizelką holenderską dokładnie tą na armyworld?? http://armyworld.pl/product-pol-1447-Kamizelka-Modulowa-Holenderska-Wojskowa-oliv-Oryginal-.html Nie znalazłem informacji na temat tej kamizelki na wmasg więc zakładam nowy temat. Jeżeli jednak taki temat istnieje to prosze o link lub coś bo naprawde się uszukałem i nie znlazłem nigdzie opini na jej temat. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Miał. Może i nie ma o niej osobnego tematu, ale trochę przewijało się w wątku o konfiguracji oporządzenia czy tam w innych zielonych. Dokładny opis tej kamizelki znajdziesz w którymś z numerów OpForce Magazine. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Naprawdę przyzwoity sprzęt, choć aktualnie podejrzanie drogi. Choć to pewnie przez Ukrainę. ;-) W każdym razie na tym rozwiązaniu bazowało MIWO, odszywając swoje ATEKi. Zresztą powtarzało też drobne błędy konstrukcyjne, powstałe przy projektowaniu tej kamizelki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts