Delici0us_pl Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Witam, Ogarnąłem sobie ostatnio lekko używanego SCARa-L od WE i mam pewien problemik z magazynkami. Mianowicie, gdy strzelam "na sucho", nie ma problemu, zamek normalnie wraca i się zamyka a gdy przełączę tryb w magazynku na trening bez kulek to robi pełny obieg i wszystko jest ok. Natomiast gdy naładuję maga kulkami w większości przypadków cały gaz po prostu ucieka i replika nie oddaje strzału. Najciekawsze jest jednak to, że czasem kilka bb zostanie normalnie wystrzelone a potem znowu cały gaz ucieka. W czym może być problem? Quote Link to post Share on other sites
exdij Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 W jakim systemie ten scar? Quote Link to post Share on other sites
Delici0us_pl Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 Problem zażegnany, temat już do usunięcia czy skasowania. Quote Link to post Share on other sites
ydoum Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Witam, Ogarnąłem sobie ostatnio lekko używanego SCARa-L od WE i mam pewien problemik z magazynkami. Mianowicie, gdy strzelam "na sucho", nie ma problemu, zamek normalnie wraca i się zamyka a gdy przełączę tryb w magazynku na trening bez kulek to robi pełny obieg i wszystko jest ok. Natomiast gdy naładuję maga kulkami w większości przypadków cały gaz po prostu ucieka i replika nie oddaje strzału. Najciekawsze jest jednak to, że czasem kilka bb zostanie normalnie wystrzelone a potem znowu cały gaz ucieka. W czym może być problem? No proszę, a ja właśnie z tym samym problemem zakładałem konto. Dzisiaj dotarła do mnie replika SCARa od WE i jak powyżej - na sucho pięknie śmiga, a z BBkami (0,30ki od Guardera) nawet nie podaje poprawnie i albo się rozpadają, albo się zatykają. Napisałem odnośnie tego do sklepu z którego zakupiłem replikę i czekam od nich na odp. Jak nie odpiszą, to zadzwonię i przekażę czego się dowiedziałem. Ewentualnie mógłbyś napisać, co pozwoliło Ci się pozbyć owego problemu. Byłbym wdizęczny. :) Quote Link to post Share on other sites
Delici0us_pl Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 Magicy z taiwana coś wymyślili, i teraz działa git :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
ydoum Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Magicy z taiwana coś wymyślili, i teraz działa git :icon_razz2: A właśnie, tak pomijając rozmowę na PW: ile czekałeś na nową/naprawioną replikę? Pierwsze raz mam z nimi do czynienia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts