Beryl Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Czy można gdzieś w polsce dostać mundur w tym kamuflażu?Nie zależy mi na kontraktowym może być kopia jakiejś firmy.Jeśli nie w polsce to gdzie mogł bym dostac ten kamuflaż. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Oryginalny komplet był ostanio na allegro, za jakieś 750zł. Kopii nie widziałem w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
Beryl Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 A nie robi tego jakiś MILTEC??czy coś.Bo za te cene to ja sobie sciagne nowego AEGa z zagranicy(znowu pewnie pójdzie za 7 stówek) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 To po co żeś się uparł na T-pattern'a :P . Kopie pewnie są, ale w Polsce chyba nieznane wiec zostają oryginalne egzemplarze, wręcz kolekcjonerskie za tak wysokie sumy. Quote Link to post Share on other sites
Beryl Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 bardzos podobał mi sie ten kamuflaż ,a polski plamiak jest nie do dostania.Pomyślałem ze będzie on lepszy od czarnego do Urban. Quote Link to post Share on other sites
Troll Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 hej , pozwolę sobie troszkę odgrzać temat :) ostatnio napaliłem się troszkę na ten kamuflaż - mam stronkę sklepu gdzie można kupić kopię BDU (niestety w Japonii, ale jak znam żółtych to spokojnie dogadam się po angielskiemu :wink: ), ale wyczytałem gdzieś w sieci że żółci bracia zrobili także elementy których w orginałach nie było - czapki, bonnie itd. Czy ktoś zna może jakiś sklep gdzie dorwę coś takiego ?? Potrzebny byłby bonnie i pokrowiec na fritza, ew. także na kamizelkę PASGT... Z góry dzięki wielkie !! Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Na 99% były kontraktowe czapki - pamiętam że Szaszłyk wystawiał na allegro jedną sztukę (za "jedyne" 299 albo 399zł, nie pamiętam :lol: ) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Tak, byly czapki, ale tylko jakas krotka seria, bo widzialem tylko kilka, a sam mam jedna ;) Caly komplet w T-pattern'a skladal sie bluzy, spodni, pokrowca na helm PASGT i pokrowca na kamizelke PASGT. Czapki nie widzialem na zadnej fotce 'w akcji'. A co do kopii to tylko w Japonii jej szukac... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts