Dege Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Mam magazynek mid cap do JG G36K od boyi (z tego co pamiętam) i się cały czas zacina w taki sposób, że dwie kulki ustawiają się w środku koło siebie, zamiast jedna nad drugą. Kulki mam z guardera, więc to nie ich wina. Próbowałem rozpychać magazynek kilkukrotnie, ale niewiele to dało. Po oddaniu kilku strzałów i tak się blokuje. Z tego, co mi się wydaje nie jest to wina sprężyny, tylko tej główki co popycha kulki. Jak się z tym uporać? Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Mam magazynek mid cap do JG G36K od boyi (z tego co pamiętam) i się cały czas zacina w taki sposób, że dwie kulki ustawiają się w środku koło siebie, zamiast jedna nad drugą. Kulki mam z guardera, więc to nie ich wina. Próbowałem rozpychać magazynek kilkukrotnie, ale niewiele to dało. Po oddaniu kilku strzałów i tak się blokuje. Z tego, co mi się wydaje nie jest to wina sprężyny, tylko tej główki co popycha kulki. Jak się z tym uporać? Mam te same magi ten sam problem rozwiazanie bylo jedno wypsikalem w srodku olejem silikonowym kazdy mag "wstrzasnolem" by rozprowadzic olej i nastepnego dnia gdy ruszylem w boj chodzil jak ta lala :) Cena oleju ok 15zl :) Quote Link to post Share on other sites
Dege Posted April 8, 2015 Author Report Share Posted April 8, 2015 Ok, dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Mam te same magi ten sam problem rozwiazanie bylo jedno wypsikalem w srodku olejem silikonowym kazdy mag "wstrzasnolem" by rozprowadzic olej i nastepnego dnia gdy ruszylem w boj chodzil jak ta lala :icon_smile: Cena oleju ok 15zl :icon_smile: Olej silikonowy do magazynka? Gratuluje. Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Mam te same magi ten sam problem rozwiazanie bylo jedno wypsikalem w srodku olejem silikonowym kazdy mag "wstrzasnolem" by rozprowadzic olej i nastepnego dnia gdy ruszylem w boj chodzil jak ta lala :icon_smile: Cena oleju ok 15zl :icon_smile: A hopek kręcił po takim zabiegu ?? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Hopek sropek! Kto by się przejmował tym, że kulki lecą na 10-15m skoro lecą! Bez smaru nie leciały, ze smarem lecą. Nie ważne, że kiepsko. Ważne, że lecą. Quote Link to post Share on other sites
daisho1973 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 W sumie ważne że replika w trakcie akcji nie zacina się! Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Bo się obale... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts