JazzMajster Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Witam Jako że chciałbym zamontować chwyt przedni pistoletowy w mojej cymce to potrzebuję do tego szyn RIS. I dlatego mam pytanie - czy ten http://www.taiwangun.com/chwyt-przedni-z-szynami-ris-do-ak-slr105a1-p-j?from=listing&campaign-id=20&hc_location=ufi chwyt będzie ok i czy dam radę go zamontować. Wydaje mi się że on nie jest w systemie TM ale pewnie się mylę. Link to post Share on other sites
Kopcik Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Mylisz się, cm.031 to standard Marui. Link to post Share on other sites
JazzMajster Posted April 9, 2015 Author Report Share Posted April 9, 2015 (edited) To w takim razie jakie okładziny na przód będą pasować. (system TM (tokio marui) to przecież Marui) Edited April 9, 2015 by JazzMajster Link to post Share on other sites
RadPod Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Te które podałeś będą pasować bo są do standardu TM. Link to post Share on other sites
Recommended Posts