zafek Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Witam. Mam taki mały problem ze złożeniem repliki. Mianowicie, jekieś 2 lata temu kupiłem m4 P&J Plastic fantastic, która niestety nie działała, więc musiałem zajrzeć do środka, przyczyna została usunięta, ale chciałem wymienić kilka rzeczy, więc nie składałem. I tak zostało to 2 lata bo nie miałem czasu. Teraz czas jest i wszystko złożyłem, dopasowałem metal body, ale hehe dwie rzeczy mi zostały i choć naoglądałem się kilku filmów - rozwiązania nie znalazłem. Na zdjęciach przedstawiem te części. http://tufotki.pl/6McUI Ta podkładka metalowa jest chyba na końcu silnika do regulacji góra dół czy bardziej jest w GB czy mniej - dobrze myślę? A ta druga część z plastiku to nie wiem ... albo coś z GB albo coś co jest w wersji plastik a w metal body nie występuje.... Pomożecie??? :icon_smile: Oczywiście jak pomyliłem działy to proszę o przeniesienie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Podkładka ma być pomiędzy silnikiem a stopką chwytu. Plastik nie wiem do czego służy, na pewno nie jest standardowym elementem GB. Quote Link to post Share on other sites
ANTEK21 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 (edited) Te plastikowe coś to dystanser utrzymujący jeden z przewodów wychodzących w dół do silnika z GB i ma za zadanie odsunąć ten przewód od zębatki silnika żeby ta go nieprzetarła. Mam nadzieję, że opisałem to dość jasno. A tu masz filmik gdzie możęsz to zobaczyć ale plastik jest czarny, zaraz nad czarnym przewodemwychodzącym w dół 4,18 minuta filmu. Edited April 11, 2015 by ANTEK21 Quote Link to post Share on other sites
zafek Posted April 11, 2015 Author Report Share Posted April 11, 2015 I wszystko w temacie :) Bardzo dziękuję wam :) Do zamknięcia. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts