Mały Gościu Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Witam czy osoba leworęczna da rade przeładować jak dam mocniejszą sprężynę, czy istnieje sposób na odwrócenie dzwigni w drugą stronę? Link to post Share on other sites
mareq Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Nad tym samym się zastanawiałem kupując SWD. Kwestia wypracowania własnej techniki. Ja z reguły trzymając lewą ręką za chwyt pistoletowy, przerzucam kolbę na prawe ramię i przeładowuję prawą ręką. W niektórych sytuacjach stosuję drugą metodę: kolba pozostaje na lewym ramieniu, prawą ręką trzymając za chwyt przedni, przekręcam replikę lunetą w dół i przeładowuję lewą ręką. W tym systemie jestem w stanie wystrzelić wszystkie kulki z magazynka. Przy klasycznym prześladowaniu ostatnie 3 wysypka się przy zmianie maga. Link to post Share on other sites
Mały Gościu Posted April 23, 2015 Author Report Share Posted April 23, 2015 A bez przekładania z ramienia do ramienia dajesz radę? I jaką masz tam sprężynę? Link to post Share on other sites
mareq Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Sprężynę mam guardera 170. Bez przekładania kolby daję radę ale po kilkudziesięciu strzałach kończy się to bólem łokcia, który nie ustępuje przez conajmniej dobę.Kwestia treningu i wypracowania własnych metod no i oczywiście wyrobienie mięśni. Na początku miałem problem z naciąganiem a kilku znajomym wogóle się to nie udało :). W chwili obecnej, gdyby nie liczyć czasu na celowanie to jestem w stanie oddawać strzały co jakieś 3 sekundy. Link to post Share on other sites
Mały Gościu Posted April 23, 2015 Author Report Share Posted April 23, 2015 (edited) Dobra dzięki na początek nie będ przesadzał ze sprężynami. Ehh leworęczni zawsze muszą mieć pod górkę. No i po co zakładałeś kolejny temat? Zamykam. Edited April 23, 2015 by wiciok Link to post Share on other sites
Recommended Posts