Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&P - USMC M4A1 Fixed Stock vs Specna Arms SA-B13 KeyMod 10"

Recommended Posts

Cześć

Zastanawiam się głównie pomiędzy tymi brońmi.

Ceny - M4A1 1200zł, Specna 900zł.

Linki:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=2061&name=G&P_-_USMC_M4A1_Fixed_Stock_-_GP282

http://gunfire.pl/product-pol-1152205885-Replika-karabinka-SA-B13-KeyMod-10.html

Tak po podsumowaniu laika:

m4a1, na plus:

- mid-cap

- wykonanie

Specna:

- cena

- bateria w zestawie

- regulowana kolba

Którą wziąć? Oglądałem ogólne porównania do specny i każdy zachwala g&p...

Od razu mówię, że nie doradzam z pozycji mega doświadczonego maniaka. I powyżej wskazanych replik nie posiadam. Ale też od miesiąca zastanawiam się nad emką, z tym, że wybrałem troche inne firmy i modele niż ty (po wielu godzinach czytania na ten temat tu na wmasg). Z tego co wyczytałem to Specna odpada od razu (chińszczyzna!), G&P jest bardzo dobra, ale ma kilka mankamentów jak problemy z magazynkami, niekompatybilnośc z niektórymi dobrymi komorami hop up (King Arms) i pewnie jeszcze kilka rzeczy o których nie pamiętam (wszystko to opisane w temacie "M4 - wybór ostateczny").

Dlatego ja koniec końców zastanawiam się nad wyborem pomiędzy jakimś M4 od Evolution Airsoft/Lone Star Tactical (cenowo od 1.000 do 1.350, sprzedaje je zbrojownia.pl, mają promocję, że dodają gratis baterię i ładowarkę) albo Dytac (cenowo to samo, sprzedaje je bodajże asgshop.pl, mają bardzo szpanerskie malowanie). Rozumiem, że w tym temacie spytałes o te konkretne emki, czyli G&P vs. Specna, ale moja rada dla ciebie jest taka - jeśli już to G&P, ale nie musisz się ograniczać do jedynie tego. Z tym, że zbierz jeszcze rady bardziej doświadczonych graczy, bo jak napisałem powyżej, mogę sie mylić. Pozdrawiam.

Edited by wredny_bo_trzeźwy

Mało to tematów porównujących G&P z SA? Miałeś z nich skorzystać, a nie tworzyć podobny milionowy temat.

Nie wiem co jest złego w specnie po prostu.

To może przeczytaj odpowiedni temat na forum (tak, ten poświęcony replikom SA)? Temat o tuningu też możesz przejrzeć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...