grzech1991 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Cześć Zastanawiam się głównie pomiędzy tymi brońmi. Ceny - M4A1 1200zł, Specna 900zł. Linki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=2061&name=G&P_-_USMC_M4A1_Fixed_Stock_-_GP282 http://gunfire.pl/product-pol-1152205885-Replika-karabinka-SA-B13-KeyMod-10.html Tak po podsumowaniu laika: m4a1, na plus: - mid-cap - wykonanie Specna: - cena - bateria w zestawie - regulowana kolba Którą wziąć? Oglądałem ogólne porównania do specny i każdy zachwala g&p... Link to post Share on other sites
hindus Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Baterię, kolbę - te rzeczy można dokupić w przyszłości. Wykonania Specny, zarówno na zewnątrz jak i w środku w taki sposób nie ulepszysz. Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 (edited) Od razu mówię, że nie doradzam z pozycji mega doświadczonego maniaka. I powyżej wskazanych replik nie posiadam. Ale też od miesiąca zastanawiam się nad emką, z tym, że wybrałem troche inne firmy i modele niż ty (po wielu godzinach czytania na ten temat tu na wmasg). Z tego co wyczytałem to Specna odpada od razu (chińszczyzna!), G&P jest bardzo dobra, ale ma kilka mankamentów jak problemy z magazynkami, niekompatybilnośc z niektórymi dobrymi komorami hop up (King Arms) i pewnie jeszcze kilka rzeczy o których nie pamiętam (wszystko to opisane w temacie "M4 - wybór ostateczny"). Dlatego ja koniec końców zastanawiam się nad wyborem pomiędzy jakimś M4 od Evolution Airsoft/Lone Star Tactical (cenowo od 1.000 do 1.350, sprzedaje je zbrojownia.pl, mają promocję, że dodają gratis baterię i ładowarkę) albo Dytac (cenowo to samo, sprzedaje je bodajże asgshop.pl, mają bardzo szpanerskie malowanie). Rozumiem, że w tym temacie spytałes o te konkretne emki, czyli G&P vs. Specna, ale moja rada dla ciebie jest taka - jeśli już to G&P, ale nie musisz się ograniczać do jedynie tego. Z tym, że zbierz jeszcze rady bardziej doświadczonych graczy, bo jak napisałem powyżej, mogę sie mylić. Pozdrawiam. Edited May 13, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Link to post Share on other sites
polskiniko Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Zdecydowanie G&P, jeśli pozwala ci na to budżet, to moim zdaniem nawet nie ma się nad czym zastanawiać ;) Link to post Share on other sites
grzech1991 Posted May 13, 2015 Author Report Share Posted May 13, 2015 Może być co innego, ale w innych tematach EA odradzają. Nie wiem co jest złego w specnie po prostu. Chińska? Ok ale podobno w środku to samo. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
OFF Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Mało to tematów porównujących G&P z SA? Miałeś z nich skorzystać, a nie tworzyć podobny milionowy temat. Nie wiem co jest złego w specnie po prostu. To może przeczytaj odpowiedni temat na forum (tak, ten poświęcony replikom SA)? Temat o tuningu też możesz przejrzeć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts