emiliano807 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Witam,mam pytanie ponieważ bawię się rok i chcę sobie kupić boczniaka i nie chcę się pakować gazówki jakie są awarię w pistoletach AEG i czy się opłaca, mam zamiar kupić glock 18c od cymy a dokładnie CM.030 Link to post Share on other sites
Venom-X Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Odkopuję bo szkoda zakładać nowy post Chcę kupić pistolet elektryczny Ma być skuteczny i tylko do cqb Co polecacie ? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Cyma 030 i pochodne. Link to post Share on other sites
Viader Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 JA mam CM125 (USP) z wymienionym zasilaniem na LiPo 300mAh. A kupiłem, bo Glock mi się wizualnie nie podoba, a inne (Desert Eagle lub 1911) jest za duży i nie wygodny dla mnie. Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Można dodać, że o ile cm.30 pi razy oko trzyma wymiary l, a cymo-usp i cymo-sig wyglądają po ludzku, choć są czasem problemy z kaburami, to cymo-colt to coś, co tylko z daleka przypomina prawdziwą 1911. Osobiście brałbym USP albo SIG, ze względu na metalowy zamek, ale w przypadku cymoglocka łatwiej o magi. Link to post Share on other sites
Venom-X Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 CM125 (USP) trafiła w mój gust :-) dziękuję :-) Zastanawiam się przy okazji czy nie kupić tego sprzętu na aliexpres ale coś nie mogę znaleść Link to post Share on other sites
Viader Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Magi do USP są dostępne tu http://www.taiwangun.com/magazynki-inne-2/magazynek-do-cm-125-cm?from=listing&campaign-id=19 Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Chyba się wam działy pomyliły... Przenoszę. Na przyszłość proszę uważać gdzie zamieszczacie wątek. Link to post Share on other sites
Recommended Posts