Skinbows Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Chciałbym kupić używanego AGM 003 najlepiej z kolbą. Wiem że to tania replika, ale dopiero zaczynam przygodę z ASG i chciałbym zaoszczędzić parę groszy. Więc czy jakiś sklep to oferuje? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Tak na logikę. Nowy kosztuje około 55 zł. Sklep, kupując je w chinach, płaci hurtowo mniej niż połowę tej smiesznej kwoty. jakie więc grosze zarabiałby, gdyby miał zacząć skupowanie używek i puszczanie ich w drugi obieg.. Link to post Share on other sites
Skinbows Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 Tak na logikę. Nowy kosztuje około 55 zł. Sklep, kupując je w chinach, płaci hurtowo mniej niż połowę tej smiesznej kwoty. jakie więc grosze zarabiałby, gdyby miał zacząć skupowanie używek i puszczanie ich w drugi obieg.. Gdybyś mógł mi podać gdzie mogę kupić nowego AGM 300 z kolbą za 55 zł, byłbym bardzo wdzięczny :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Masz rację, to ten z chwytem pistoletowym chodzi poniżej 6 dyszek. Nie interesuję się od kiilku lat tematem pompek za 5 dych, a kiedy byłem zainteresowany, lat temu kilka, to właśnie za tyle chodziły. Link to post Share on other sites
Skinbows Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 A ja dopiero zaczynam więc chciałbym w to jak na razie załadować jak najmniej pieniędzy na wypadek jakiegoś odrzucenia, lub jeżeli mi się to znudzi. A ten AGM z kolbą bardzo mnie interesuje ;) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 nie kupuj używanych pompek - często padają prowadnice W NÓWKACH, a co dopiero w używce. nówkę możesz reklamować, używki nie. Link to post Share on other sites
Merrowing Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Jeśli do ceny pompki doliczysz to co mieć musisz - okulary i kulki - to okaże się że kupując używaną pompkę zamiast nowej oszczędzisz raptem kilka procent kwoty, a nie będziesz miał możliwości reklamacji. Nie wiem czy jest sens oszczędzania na czymś co kosztuje mniej niż dwie paczki kulek. Link to post Share on other sites
Skinbows Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 To zapytam inaczej. Czy znacie jakiś sklep, w którym dostanę AGM 003 z kolbą do 100 zł i przesyłkę do paczkomatu? Nie wiem jakie sklepy z tą bronią ją oferują, a bardzo mi zależy na tym właśnie rodzaju dostawy. Jeżeli się nie znajdzie spośród tych kilkunastu sklepów to coś spróbuję wykombinować. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 A samemu nie umiesz poszukać? Może jeszcze mam dla Ciebie zamówić, a potem ładować? Link to post Share on other sites
Kedrab Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Przejrzyj może komis? Offtop: Koniecznie paczkomat? Rodzice nie lubią "groźnych zabawek" ? Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 To jest temat do innego działu... Link to post Share on other sites
Recommended Posts