kacper7007 Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Witam. Właśnie zaczynam przygodę z ASG ,i chciałbym się dowiedzieć czy biorę odpowiednią replike na początek. Replika to: M4A1 (SRT-01) - SPARTAC. Chciałbym również zapytać, czy stockowa bateria będzie dobra i czy nie potrzeba będzie wymiany ? Dziękuję, i pozdrawiam :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Na początek to może jednak lepiej poszukać czegoś o tej replice? Quote Link to post Share on other sites
MientAsg Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Ja nie ufam Spartac'om ponieważ jaka firma robiła by ak47 które niby ma 410 fps za nieco ponad 300 zł ? Wydaje mi sie ze lepszym rozwiązaniem dla ciebie bedzie cyma.028 ją nie tak łatwo zepsuć Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Ja nie ufam Spartac'om ponieważ jaka firma robiła by ak47 które niby ma 410 fps za nieco ponad 300 zł ?Wydaje mi sie ze lepszym rozwiązaniem dla ciebie bedzie cyma.028 ją nie tak łatwo zepsuć Spartaki to tak naprawdę cymy... W starciu z cymą, spartac przegrywa tym,że jest cały plastikowy, wygrywa kolorystyką. Wewnętrzne praktycznie to samo, oprócz sprężyny. Normalny GB v.3, z normalnym znalowym szkieletem, normalnymi stalowymi zębatkami... Ogólnie, według mnie, spartac jest repliką z której da się strzelać, ale która jest za droga do tego co oferuje. Quote Link to post Share on other sites
Yeah Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Nie wiem jaki masz budżet, ale jeśli nie musisz to nie inwestuj w cymę, idź w jak najmniejszą ilość chinskiego sprzętu, bo ten jest bardzo ale to bardzo zawodny w boju ... Jak masz budżet koło 700 stówek to poleciłbym ci Specne np. http://gunfire.pl/product-pol-1152200034-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B05.html Lub widziałem ostatnio na azteko.pl fajną promocję za specne 650 zł I tutaj masz już full metal :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Taa... Odradzaj chińszczyzne, a polecaj Specne - przecież to chińszczyzna. Poza tym polecasz dwa razy droższe repliki niż ta o którą Kacper pyta - wątpie, by miał tyle kasy. Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Wpisz sobie na allegro G36C JG i kup cos takiego to jest poczciwa Gieta która sam mailem i polecam koszt 440zl a gieta nie do zajechania .Polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts