xxx xxx Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Szukam dobrej repliki na początek, usłyszałem, że poniżej 200 zł nadaje się tylko shotgun. Jakie shotguny polecacie? Wstawicie link? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 (edited) Do 100zł wybór jest jeden - shotgun AGM. Są dwie wersje - krótka i długa. Różnią się tylko kolbą - krótka jej nie ma. Pomiędzy 100, a 200zł są jeszcze shotguny M56 od DE lub różne strzelby GFC (podobno to jedno i to samo). Strzelają trzema kulkami naraz - jest to fajne w CQB (walka na krótki dystans - w budynkach), ale w lesie może być problem z celnością. Shotgun AGM był ostatnio na Taiwangunie (chyba), a GFC szukaj na Gunfire. Edytuj: pare lat temu stałem przed podobnym wyborem. Wybrałem AGMa - lepszy do lasu, celnością i zasięgiem nie ustępuje stockowym elektrykom. Tylko, jak w przypadku każdej chińszczyzny, trzeba mieć troche szczęśćia, by przyszedł dobry egzemplarz. Edited May 20, 2015 by MarekMac Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 :szukaj: Link to post Share on other sites
Recommended Posts