Zachar Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 LINK Feeding system not as smooth as Marui, Customer may need to take some modify! Not Suitable for Beginner Czy miał ktoś kontakt z w/w magazynkiem przerobionym tak, żeby pasował do ak47 TM ? Jeśli tak, to prosiłbym o podanie modyfikacji, jakich trzeba dokonać :) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Kiedy zastaniawialem sie nad zakupem tego ustrojstwa do mojej miotły poczytałem recenzje bodajze na arnim i mi sie odchciało co tez i tobie radze. Lepiej oszczedzaj i kup sobie granatnik 8) Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Na arniesairsoft tego nie ma (articles, revievs, projects - sprawdzone :wink: ) poczytałem recenzje bodajze na arnim i mi sie odchciało Ale w czym konkretnie był problem ? Z dopasowaniem magazynka do gniazda AK ? Lepiej oszczedzaj i kup sobie granatnik 8) Taaaak :wink: Już bardziej mi się opłaca kupić druma elektrycznego... :) Quote Link to post Share on other sites
Bart[bs] Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ja wsumie tez jestem ciekawy jak to dziala i co trzeba zrobic by go dopasowac... Taaaak :wink: Już bardziej mi się opłaca kupić druma elektrycznego... :D swego czasu szukalem maga bebnowego do AK ale trafilem tylko na tego z wgc, mozesz mi podac linka do elektrycznego? Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 LINK do magazynka elektrycznego. Elektryczny jest o tyle dobry, bo pasuje do AK z TM. A magazynek do podkręcania ? no cóż... myślę, że należałoby jeszcze kupić tani magazynek STARowski i wymontować od niego zaczep. Po kilku modyfikacjach "bębniaka" może będzie działał :) edit Na WGC są jeszcze magazynki (różne - do eMek, do AK itp.) które są połączone klipsem do magazynków. Piszą, że to działa jak elektrzyczny hi-cap, ale za bardzo nie wiem, o co w tym chodzi :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bart[bs] Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Dzieki za linka, nie wiem jakim cudem przeoczylem ten magazynek na wgc... :? jezeli uda Ci sie jakos dopasowac ten podkrecany magazynek to daj znac. Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 wyszedl nowy elektryczny drum do AK: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...tm=HA-EMAG-C016 Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Piszą, że to działa jak elektrzyczny hi-cap, ale za bardzo nie wiem, o co w tym chodzi To działa tak jak hi cap tylko nie kręcisz kółkiem tylko to robi silnik który włączasz kabelkiem jak laser 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts