AK-74 Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Wie ktos jak wykrecic/wybic tego pina? Probowalem go podwarzac ale cos nie idzie. A tu z drugiej strony Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Chwytasz go kombinerkami i mocno w lewo kręcisz. Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 (edited) Wpadlem na to po napisaniu posta... :zastanawia: ale bylem pewny ze to oslona na srube tak jak w innych modelach ;c Dzieki za zainteresowanie i tak :) Edited June 6, 2015 by AK-74 Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Tylko nie dokręcaj tego za mocno bo łatwo można gwint zerwać ( wiem to po sobie...) Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 (edited) ...Nowy problem rozkrecilem cala replike, potem zabralem sie za gearboxa (zacieta sprezyna) otworzylem go wymienilem sprezyne i skrecilem z powrotem. Wszystko tak jak mialo byc, sprobowalem strzelic czy ruszy no i dzialalo semi i auto. Skrecilem wszystko do kupy no i chcialem wyprubowac jeszcze raz wtedy strzelilem raz na semi po czym drugi raz juz nie reagowalo... nie dziala ani na semi ani na auto. Sprawdzilem napiecia to bateria ma napiecie potem kabel z bateri do silnika nie ma, w kablu mam taki bezpiecznik czy co to jest. Nie wiem co moglo spowodowac to zwarcie bo wczesniej dzialalo. Ma ktos jakies pomysly? No i jak teraz wymienic ten bezpiecznik. A tak wyglada sam bezpiecznik Nie wiem jak to sprawdzic bo wymienie ten bezpiecznik i znowu walnie. Moglo to sie stac przy przytrzymaniu spustu na semi? Edited June 6, 2015 by AK-74 Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Zobacz czy nigdzie ci się kable nie przecieły. A najlepiej wymień na modelarskie 1mm u siebie mam 1.5mm i jest troche problemów żeby je upchnąć... no i oczywiście po wymianie kabli wywal bezpiecznik bo to jest moim zdaniem zbędny ,,bajer" Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 A wywal ten bezpiecznik w cholerę. Zepnij razem te złączki i będzie chulać. Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 Zobacz czy nigdzie ci się kable nie przecieły. A najlepiej wymień na modelarskie 1mm u siebie mam 1.5mm i jest troche problemów żeby je upchnąć... no i oczywiście po wymianie kabli wywal bezpiecznik bo to jest moim zdaniem zbędny ,,bajer" Za niedlugo mam zamiar robic generalke to powymieniam co sie da, obeszlem bezpiecznik tak jak Ender zaproponowal i jak na razie dziala. Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Wie ktos moze czemu mi spust nie wraca na miejsce po strzeleniu z singla?? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Jak rozbierałeś GB to zgubiłeś pewnie sprężynkę spustu. Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Nie na nia wlasnie uwazalem i siedzi na miejsce o dziwo przy full auto spust wraca na miejsce... Przy singlu pocisne spust i po wyszczeleniu juz tam zostaje musze wtedy go pchnac zeby wrocil na miesjce. Quote Link to post Share on other sites
AK-74 Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Wie ktos oco moze chodzic? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 (edited) Rosłusz GB i uszczel fotkem. Edited June 18, 2015 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts