Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika karabinu snajperskiego

Recommended Posts

Witam wszystkich :D

Zastanawiam się na kupnem swojej pierwszej repliki. Byłem parę razy na strzelankach ale zawsze pożyczałem sprzęt od znajomych. Najbardziej do gustu przypadły mi repliki snajperek. Dlatego zwracam się do was o pomoc w wyborze odpowiedniej giwery. Na samą bazę mogę wydać do około 2 000 zł. Na tuning drugie tyle.

W oko wpadła mi replika od Snow Wolfa mianowicie model SW-13:

http://gunfire.pl/product-pol-1152206563-Replika-karabinu-wyborowego-SW-13.html

Do tego chciałbym wrzucić konwersję mancrafta + jakąś dobrą komorę HU i preckę.

Co o tym myślicie? Czy to dobry pomysł? Może macie jakieś lepsze propozycje?

Jeśli zdajesz sobie z tego sprawę jakie to ciężkie, nieporęczne i groźny wygląd nie da Ci nic do osiągów to bierz ;) Budżet masz spory więc możesz się trochę pobawić :) Ja jednak rozważałbym zakup VSR od TM (duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepsze wykonanie, kultura praca itd- bez porównania do chińskich firm) i w tym zrobił tuning :)

Wagowo wychodzi mniej więcej tyle samo co m249. Jedynym problemem by była jego długość. Bebechy mnie za bardzo nie interesują, ponieważ wsadziłbym odrazu mancrafta do tego, nową komorę i precke, Chciałbym jeszcze się dowiedzieć do mają do powiedzenia użytkownicy tej repliki, ale nie wiem czy takiego tu znajdę.