palucci2142 Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Witam wszystkich, jako iż zaczynam swoją przygodę z ASG zamierzam kupić swoją pierwszą replikę. Wiem, że na takową trzeba nieco wydać, żeby to się po miesiącu nie rozwaliło, więc mój wzrok padł g36 JG0538 (która jest chwalona i popularna) i JG1538. pierwsza jest zwykłą standartową, zaś druga jest już ze wbudowanym scopem i kosztuje 100 zł drożej. I tu nasuwa sie moje pytanie, warto dodac 100 zł więcej i wybrać tą ze scopem, czy on mi się aż tak nie przyda i dla takiego nooba jak ja ta podstawowa wersja zupełnie wystarczy? I oczywiście jakby ktoś miał jedną i z nich, niech powie jak się replika sprawuje. Z góry dzięki za każdą odpowiedź! ; ) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Wbudowana optyka w replikach to zazwyczaj bubel. Kup wersję z szyną. 100zł przeznacz na ATESTOWANĄ ochronę oczu lub inne akcesoria. Quote Link to post Share on other sites
palucci2142 Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Na ochronie oczu to wiadomo, że oszczędzać nie będę. Ale wydawało mi się, że za tą cenę (641 zł) wmontują już coś lepszego, poza tym ta ze scopem kusi większą ilością fpsów (380) przy czym tamta ma ich tylko 365 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Nie ma różnicy w FPSach. Środek mają ten sam, to już kwestia na jaki egzemplarz trafisz. Quote Link to post Share on other sites
palucci2142 Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 ok, także kupuje wersje z szyną, dzięki za pomoc ; ) Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 (edited) jak będziesz chciał optykę, to sobie kupisz później; akurat gieta ma całkiem wygodne przyrządy mechaniczne. Te montowane fabrycznie lunetki nie słyną z najlepszej jakości, a i pole widzenia mają niewielkie. Edited June 18, 2015 by kukunamuniu Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 E ćwierćpiśmienni, wiem że wakacje blisko, ale nie zmienia to regulaminu Forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts