artstarling Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Poszukuje tokarza, zakladu slusarskiego na terenie Wroclawia. Chce nagwintowac stalowa lufe zewnetrzna. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Szukaj jakiejś uczelni technicznej. Na ich warsztacie na pewno ci zrobią. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 @Nitro A możesz dać jakieś konkretne namiary? (szkoła /uczelnia /klasa /wydział - telefon, osoby) bo jak jakiś czas temu szukałem to generalnie był dramat. Nie opłaca się, termin albo cena nie do przyjęcia i musiałem zrezygnować. I nie chodzi mi o to żeby ktoś to zrobił za pół darmo ale myślę że usługa powinna być (w tym przypadku) tańsza niż cena narzynki m14x1 lewej na allegro, bo w takim przypadku to akurat sam sobie zrobię dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Nie mieszkam we wrocku, więc nie pomogę. Na warsztacie mojej uczelni wszystko na miejscu robią, za przysłowiową flaszkę. No chyba, że stalowe skorupy granatów Co2 ready, to robili rok. Poszukaj jakiegoś technikum mechanicznego, jak na wyższej bida. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Temat na forum już był. Chyba coś w okolicach Wojnowa było. Poszukaj na forum - powinno być. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts