michal222 Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Witam replikę już wybrałem,jest to RK-10 firmy Boyi.Ma 390 fps.Jakie wybrać do niego kulki? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Nie ma potrzeby zakładania nowych tematów. Możesz pisać w poprzednim. Odpowiadając jednak na pytanie. Polecam 0.25g G&G. Quote Link to post Share on other sites
michal222 Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 Ok,dzięki wielkie.A co powiesz na temat Guarder 0.23g? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Według mnie mogą okazać sie za lekkie, nie używałem też kulek tej firmy. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Weź 0,25 GG a się nie zawiedziesz. Sprawdzone. i waga odpowiednia do fps. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 W wadze 0,25g G&G są chyba najpopularniejszymi kulkami, a i jakoś nie kojarzę by ktoś się na nich zawiódł. Quote Link to post Share on other sites
michal222 Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 Ok,dzięki Tylko teraz jest problem z dostępnością g&g 0.25. :( Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Idź z pretensjami do "najlepszego sklepu airsoftowego", wielokrotnego "zwycięzcy Airsoft Players' Choice Awards" i dystrybutora marki G&G na Polskę za to, że nie umie się zatowarować. I to będąc chyba jedynym oficjalnym dystrybutorem tej marki na ten kraj. Myślę, że sam ustalisz jaki to sklep. Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 (edited) Zawsze może popróbować z 0,25 Guardera. U mnie ładnie latały, choć ostatnio się coś tutaj naczytałem, że jakaś duża losowość jest, więc może G&G będą latać lepiej :icon_razz: Mam jakąś resztkę tych Guarderów 0,25, ale z nich nie korzystam, przerzuciłem się na 0,28. Jak chcesz wypróbować, to mogę wysłać za jakąś proporcjonalną cenę, ale to raczej malutka kwota będzie. Tu na forum dość przyzwoite opinie miały Rockets Platinum, możesz zaryzykować. Tylko pamiętaj o tym "platinum", bo zwykłe dalej są kiepskie z tego co wiem... Edited July 5, 2015 by lipharDYT Quote Link to post Share on other sites
michal222 Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 (edited) Dobra jak coś to napiszę na pw. jakbym chciał je od ciebie kupić ale raczej wezmę z repliką bo na taiwangun są tam zamawiam RK :icon_smile: Edited July 5, 2015 by michal222 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Na portalu mamy testy rocketsów z tego co pamiętam. Ja swoje G&G czasem kupowałem na allegro jak nie było w sklepach ASG. Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Dobra jak coś to napiszę na pw. jakbym chciał je od ciebie kupić ale raczej wezmę z repliką bo na taiwangun są tam zamawiam RK :icon_smile: Pewnie, że z repliką w takim razie :P Myślałem, że już masz skądśtam upatrzone i kulki osobno. Tych kulek to mam na oko tysiąc, więc próbka xd Tylko tych pestek unikaj, pewnie dostaniesz od nich paczkę. Jedyne co z tym możesz zrobić, to sprawdzić jak chodzi sprężyna w magu :P Ja tam na przykład znalazłem w paczce niedoróbkę, na oko 4mm chropowate, jak kamyczek :) Quote Link to post Share on other sites
michal222 Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 Chodzi o kulki te dodawane do repliki że chropowate tak? Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Chodzi o kulki P&J, które TG sprzedaje. Poczytaj opinie na forum. Jeszcze nie widziałem pochlebnej. Nie wiem jak wszystkie kulki, ale rzeczywiście takie coś trafiłem. Niby jedno pojedyncze, ale i tak miłe to nie było. Nie strzelałem nimi, więc ogólnie się nie wypowiem. Quote Link to post Share on other sites
michal222 Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 Aha,ok.Dziękuję. :) Quote Link to post Share on other sites
Jarmoluh Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Możesz spróbować też kulki marki MadBull (nie madball) ani razu nie sprawiły mi kłopotu. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Można próbować Rocketsów, Guarderów, MadBulli ale jak raz się kupi G&G to żadnych innych się nie będzie chciało. :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Można próbować Rocketsów, Guarderów, MadBulli ale jak raz się kupi G&G to żadnych innych się nie będzie chciało. :icon_smile: Polać mu, dobrze prawi! Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Używam Madbulli i GG, są bardzo zbliżone jakościowo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts