Glock19 Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Witam, po ponad roku użytkowania mogę powiedzieć że szału ni ma, jeśli mowa o webley'u. Strzelałem z nego bardzo dużo i próby czasu nie przeżył. Znaczy się gaz trzyma i strzela, ale mechanizm musiał być zrobiony z tak zwanego "gównolitu" przez co czasem gdy naciskam na spóst w ogule nie reaguje, a jak zareaguje to tak czy siak muszę w 90% przypadków pomóc mu obrócić bębenek, bo innaczej zacinka i nie strzeli, często nawet jak napinam kurek to i tak nie obróci bębenka... innymi słowy, well + niska cena = fajna replika na początku, co się dość szybko zużywa. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Jakie rewolwery teraz warto brać? Zdecydowanie CO2, Dan Wesson bardzo mi się podoba, srebrny... Dobrze by było gdyby dało się zredukować FPS na broń boczną do CQB. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Wyszła z rok temu nowa wersja Dan'a z hopkiem. Przez co stara wersja mocno staniała, zwłaszcza na rynku wtórnym. Są łuski które zmniejszają fps, ale to bez sensu, każdy wie że Dan do boczna snajperka ;) Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 To kupię ASGowego Dana bo wygląda świetnie. Do każdej wersji da się dokupić magazynki bo na stronie ASG widziałem tylko te ciemniejszym kolorze? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts