Juby Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Nom to podrzuć ten opisik dla "leniwych" Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 wlasnie to jest moim celem dla tego proszę o pomoc w przetlumaczeniu tego fragmentu. Wczoraj skonczylem tlumaczyc 2 strone pierwszej jeszcze nie zacząłem Quote Link to post Share on other sites
borewicz Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Hej mam pytanie czy opłaca się gwintować lufę (jak w wiatrówkach) w Smith & Wesson 1911 i czy to przyniesie jakieś większe osiągi Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Gwint lufy powoduje krecienie się pocisku do okoła jak wiemy pocisk ma inny kształt niz kulka nić to nie da. P.s SZUKAJ! Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=...highlight=gwint Tam proszę dyskutować o gwintowanych lufach w ASG, oczywiście po uważnym zapoznaniu się całym tematem. Pozdrawiam. Medium Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Hmm a mam teraz pytanko jaka gumka jest najlepsza domowym sposobem jakaś dętka rowerowa czy cos? Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 wiesz co spróbój wszystkich ps ktoś na czacie powiedział że można z tych gumek ( wiecie co co chodzi :wink: ) zrobili (co za gupki heh ) Quote Link to post Share on other sites
Arczi Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Kosmo Wydaje mi sie, że autor tłumaczenie pomylił się. Czy na tym wykresie wersja A lotu kulki jest na prawde najleprza? wydaje mi się, że powinien to być tor lotu B. no tor kulki B jest najlepszy gdyz hop up ma za zadanie utrzymac na jak najprosterzej lini kulke przez cały czas lotu. :lol: Strzelanie nia ma przypominac działa altyreryjskiego :wink: Juby Hmm a mam teraz pytanko jaka gumka jest najlepsza domowym sposobem jakaś dętka rowerowa czy cos? a co do gumki hop up to czy nie prosciej kupic od kogos urzywana starsza gumke :?: napewno nie bedzie droga a nawet zamocować jest ławiej :roll: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Juby Hmm a mam teraz pytanko jaka gumka jest najlepsza domowym sposobem jakaś dętka rowerowa czy cos? a co do gumki hop up to czy nie prosciej kupic od kogos urzywana starsza gumke :?: napewno nie bedzie droga a nawet zamocować jest ławiej :roll: Tak ale niekiedy cena takiej gumki wyniesie 50 % ceny repliki a stare zurzyte gumki nie najbardziej się nadadzą. Co do tego to ma być tanie ASG i nie jest potrzeba wkładać nie wiadomo ile w gumke hopaj siupa. Jak sam wiesz ceny takich gumek nie sa male np uzywana niech na allegro kosztuje 10 zł do tego przesyłka powiedzmy 3 zł to masz 13 zł a taki tani asg kosztuje ponad 20 zł to jaki to ma cel. Quote Link to post Share on other sites
Arczi Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ma taki cel ze jak masz kolege ktory wymienia gumke to moze ci stara sprzedac i wcale nie musi to az tyle kosztowac :roll: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ma taki cel ze jak masz kolege ktory wymienia gumke to moze ci stara sprzedac i wcale nie musi to az tyle kosztowac :roll: No prawda ale nowa gumka to jednak będzie zbedny wydatek. Trzeba jak coś już załatwić sobie sylikonowa :D Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 a jaki konkretnie krztalt i wymiar powinna miec ta gumka do HU moze ktos zamiesci foto poradnik jak go wykonac od podstaw Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 a można samemu zrobić gumke z silikonu ? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 a można samemu zrobić gumke z silikonu ? :mrgreen: Opowiadaj jak zrobiłes i jak działa i czy jest dobra? Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ja bede robil do mojej mpshotgun porpostu wupaple na papier silikonu i jak yaschnie wztne noyzcykami :) zdiecia beda dzis jak dopisze poczta Milego dnia M. Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ja do g36c DE dorobilem HU w ten sposob: Przepilowalem dziure w lufie i nalozylem na to obejme z wywiercona dziura (z metalu). Do dziury nawalilem butaprenu poczekalem az wyschnie i wkrecilem srobke. Śmiga :P Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 hmm czy ten klej nadaje się myślałęm może ze jakimś zwykłym silikonem uniwersalnym a nie takim klejem. Pomyśle troszkę nad tym. Ciekawe ile metrów dorzuci Hopaj siup Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Opowiadaj jak zrobiłes i jak działa i czy jest dobra? Chłopie.... przeczytaj jeszcze raz...... jak sie pytałem czy robił ktoś a ty wyskajuesz jak zrobiłeś itp. ... hehe Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Opowiadaj jak zrobiłes i jak działa i czy jest dobra? Chłopie.... przeczytaj jeszcze raz...... jak sie pytałem czy robił ktoś a ty wyskajuesz jak zrobiłeś itp. ... hehe O wybacz nie doczytałem. Hmm ale jak byś zrobił to pisz :P Pozdro dla Ciebie <respect> Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 a jak sie kupi hop siupa (z machinegun.pl na przykład :D) to wystarczy go tylko na lufe nałożyć? posiadam g36 DE i mam problemy z wyjęciem lufy :( . Też mieliście takie problemy z wymianą lufy w G36? Błagam o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts