Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G36k na początek

Recommended Posts

Obie repliki są polecane. Do plusów kałasza można zaliczyć stosunkowo cienkie magazynki, jeżeli zamierzasz się bawić w noszenie ładownic, minusem za to jest dosyć archaiczna konstrukcja - co kto lubi. Plusem giety jest ergonomia - świetnie leży w dłoni no i szybkość rozkładania. Minusem natomiast grube magazynki, coś jak 2x magazynek do AK. Podsumowujując, Bierz co Ci się podoba.

Celność i wytrzymałośc na podobnym poziomie. Jesteś ze Szczecina - zagadaj do kogoś stamtąd (z pamięci przychodzi mi do głowy Errhile), wybierz się na strzelanie i obmacaj. Na 99% trafisz na ludzi z Gietą i Kałaszem. Do Giety można wsadzić też adapter na magi do M4.

Nie miałem ich w ręku, nie strzelałem z nich, więc nie wiem co mi bardziej pasuje. Chodzi mi głównie o wytrzymałość i oczywiście celność.

Sam odpowiadasz na swoje pytanie :icon_biggrin: Panowie na forum też dobrze podpowiadają, spotkaj się lokalnymi graczami na pewno będą i giety i kałachy wiec sobie "pomacasz" postrzelasz, przymierzysz do repliki i zdecydujesz może wtedy jeśli nie masz konkretnych ukierunkowań i nie wiesz gdzie ulokować swoje uczucia. Co do wytrzymałości to każda replika wytrzyma więcej jeśli będziesz o nią dbał jak o kobietę a nawet jeszcze bardziej :icon_biggrin: Ja wiedziałem jeszcze przed kupnem repliki że będzie to AK bo wizualnie mi się podobają, przyrządy celownicze super, waga też robi swoje( giety są robione z kompozytu jak w oryginale ). Ale miałem przed kupnem też w rękach G36c i jakoś to nie jest to :icon_biggrin: (oczywiście to tylko moje skromne zdanie) Wybierzesz sam i tak to co będzie dla Ciebie najlepsze :icon_biggrin: Pozdrawiam i życzę szybkiego zakupu repliki.

Edited by VAGowner