xMajker2000 Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 (edited) Cześć! Przymierzam się do kupna mojego pierwszego karabinu. Chcę, aby był to M4A1. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć czegoś dobrego, tylko trafiam na buble za 150-450 zł. Trafiłem na jedną, ale wycofano ją ostatecznie ze sprzedaży. Chcę, aby prócz możliwości kupna repliki była także możliwość kupna magazynka oraz innych akcesoriów do niego. Najlepiej, żeby był to magazynek Real-cap. Pozdrawiam i dziękuję! P.S. Jeżeli był podobny temat, to przepraszam. Edited August 12, 2015 by xMajker2000 Link to post Share on other sites
maciekSTW Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Chyba pomyliłeś działy.... to jest dział o replikach gazowych, a takiej raczej nie kupisz za takie pieniądze. Link to post Share on other sites
slawek96 Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 (edited) Najtańsza możliwa M4 to Specna Arms, ale to jest elektryk. Ceny modeli z tej firmy zaczynają się od około 600 zł za podstawowy model. Ale i tak trzeba trochę na starcie doinwestować. Było wielokrotnie wałkowane na forum, że nie ma tanich Emek. A gazowe to już inna półka cenowa, od 1500 zł w górę. Edited August 12, 2015 by slawek96 Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Prosimy, by nie zakładać w tym dziale wątków o charakterze "Jaką replikę wybrać?" - ich miejsce znajduje się w dziale "Jak zacząć". Wyjątek stanowią tematy nastawione na porównanie podobnych pod pewnymi względami produktów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts