asg-underground Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Prosze wpisywac tu opinie o tym sklepie www.airsoft-underground.pl lub www.asg.hk.pl Quote Link to post Share on other sites
Px Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Zmniejsz ręcznie zdjęcia do tych miniaturek. Strona szybciej się by wczytywała, bo serwer i tak nie jest za szybki... Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Asortymentu mało (miejmy nadzieje zmieni sie to) ale jest tanio. Np m15a4 CA (spring) 298,32zł . Ale najważniejszego nie mają!! Kuleczek!! 8) Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Wow! Wlasnie zamierzam kupic m15a4 CA i patrze - 50zł taniej! Quote Link to post Share on other sites
Minner Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Czy ktoś mi może wyjaśnić czy pistolety TM z serii HG z tego sklepu różnią się czymś jeszcze poza ceną? Bo np. na military.pl takie pistolety chodzą po 195zł a tutaj po 110 zł :o Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Tutaj masz w pudelku po butach :wink: Quote Link to post Share on other sites
asg-underground Posted September 9, 2005 Author Report Share Posted September 9, 2005 repliki za 110 są bez hop-up za 135 sa z hop-up to jest ta róznica Quote Link to post Share on other sites
Troll Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 właśnie - z czego wynika aż taka różnica w cenie ?? jak wspomniano wcześniej Baretta M92F TM na military.pl chodzi po 195 zeta , a tutaj w wersji z hop-up za 135.... To jest sprzedaż "second hand" ?? Lub czy to jest ten sam model (zdjęcie pudełka o tym by świadczyło , ale to tylko zdjęcie....) ?? Quote Link to post Share on other sites
Beryl Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ostatnio byłem w tym sklepie mam siostre w wawie i bylem w piasecznie to są nówki mozna sobie przetestowac sprzet przed kupnem kupilem sobie MP5A2 TLF CA.Wszystko sprzet nówki poprostu taniej Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Podejzewam ze ktos w koncu przelamie wysokie ceny replik. Quote Link to post Share on other sites
Bartekp Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Czy sklepo może potwierdzić to co jest napisane w opisie rugerka carabine "Hop-Up: Regulowany (metalowa komora hop-up)" http://www.airsoft-underground.kylos.pl/pr...&products_id=28 Quote Link to post Share on other sites
kula Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Plus dla sklepu zamówiłem steyer auga ASG-DK.Paczka była u mnie następnego dnia .Towar OK. Quote Link to post Share on other sites
Bartekp Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Mam rozumieć że moge kupować w tym sklepie bez obaw :roll: Quote Link to post Share on other sites
Beryl Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Tak ja tam kupowalem moi kumple i odbyło sie bez zadnych zgrzytów.Poczatkujący sklep ale chociaż jeden sie przykłada do swojej roboty. Quote Link to post Share on other sites
ADK00 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 sklep jest naprawde ok i nie jest to towar z drugier ręki wszystkie bronie są firmowe i nowe zamówiłem tam steyra spręzyne i jestem z niej zadowolony jest naprawde ok, przesyłka szybko i sprawnie kontakt tez bardzo dobry a ze są tańsze bronie niż w innych sklepach to chyba lepiej poprostu zalezy im na klientach :D Polecam ten sklep tanio, szybko, sprawnie, i dobry sprzęt Quote Link to post Share on other sites
Gism Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ze swojej strony moge tylko powiedzieć że sklep jest godny zaufania zamawiałem tam ostatnio 2 sprężynki dla kumpli i nie było żadnego problemu, błyskawiczna przesyłka, niskie ceny i sprzęt w 100% zgodny z opisem teraz tylko czekam na powiekszenie asortymentu żeby kupić coś nowego konkretnego dla siebie Quote Link to post Share on other sites
frazek Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ja zamawiałem tam Glocka17 KWC jestem zadowolony.Transakcja była bezproblemowai szybka polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
grabarz Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Prędkość i jakość docierających paczek przyprawia o zawrót głowy! W środę zamawiasz a w piątek Kurier puka do Twoich drzwi... Polecam!!! [ Dodano: 27 Paź 2005 16:36 ] Sklep wart polecenia w 100% Zamówiłem MP5A3 i paczuszka doszła na drugi dzień z pomocą kuriera GLS... :D CENA-JAKOSĆ-DOSTAWA tylko u nich!!! Quote Link to post Share on other sites
Ejs Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sklep na dniach dołączył do konkurencji : taiwangun.com - airsoftguns.pl wystawiając podobną ofertę. Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Za dostawę sklepu nie mogę pochwalić... KURIER już 5 dni dostarcza mi mojego rugera. Trochę długo, ale mam nadzieję, że w poniedziałek już będzie. Pozdro! P.S. Panowie, zmieńcie firmę kurierską, albo dostarczajcie pocztą-szybciej. [ Dodano: 12.12.2005, 18:20 ] No, to - dla sklepu. Kurier 6 dni wiezie paczkę i jeszcze nie przywiózł. Dla mnie jest to nie do przyjęcia... Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
Kamciolinka Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Odradzam sklep-tydzien temu zamowilem u nich MP5A3 z TM. Pisali ze przesylke wysylaja w ciagu 24h. Minol tydzien jeszcze nie dostalem paczki a sklep nie odpowiada na maile, sms-y i telefony, ciagle jest zajete Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Nie wiem co sie stalo, sklep sie spalil czy jak? Pominmy to, ze naprawiaja mi replike 3 miesiace, ale zawsze odpisywali na maile, a teraz nagle kontakt sie urwal. Tak samo jak u Kamciolinki, ani sms-y ani telefony nie pomagaja... Moze ktos mieszka w Piasecznie i moze przejsc sie na Aleję Brzóz 15? Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 W końcu po 9 dniach roboczych mam rugera. Długo nie? Do tego róg paczki jest obity, a przecież to był kurier, prawda? No, i nie odpowiadają na maile... Sklepu NIE POLECAM pomimo, że dostałem to, co zamówiłem. Nieźle się przez nich nawkurzałem. JOPJ Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ma ktos z nimi jakikolwiek kontakt? Coraz bardziej wierze w to ze po prostu mnie okradli z 300zł nie oddajac mojego karabinu ktory wyslalem do serwisu! Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 No to ja jeszcze coś dorzucę. Jak pisałem zamówiłem rugera MK1C. Wg. opisu HU miał być metalowy. Jest jednak PLASTIKOWY!!! Nie dajcie się nabrać. Za tą cenę nie dostaniecie rugera z METAL HU- jak było w opisie... [ Dodano: Sob 04 Mar, 2006 ] I jeszce coś dorzucę... Kontakt ze sklepem jest ZEROWY! Nie odpowiadają na maile, a jak już to 1 na 10 i po kilku dniach(tygodniach) [shit :x ]. A tak wogóle to zadzwońcie do pana i odsłuchajcie jego sekretarki (pod telefonem też jest niedostępny)... I to ma być "sklep" :?: :strach: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts