woysky Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Ok Pany - muszę przyznać się, że dałem d... :icon_confused3: ( zakopuję się łyżką z niezbędnika w betonie ze wstydu ) - skupiłem się na pierwszym poście ze strony 3, a nie doczytałem pierwszych dwóch, które oczywiście zawierają dużo prawdy. Skupiłem się na definicjach, oraz też na tym, że znam i bywałem na obiektach kompleksu hal które miały po 80-100m. Także w takich warunkach wykorzystanie snajpera ( którego pojęcie jest bardzo szerokie) jest możliwe . Tak to jest jak forum czyta się na telefonie w tramwaju... idę sobie strzeli w jaja za karę :icon_evil:. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Spoko, ale ja dalej czekam na post od Lamberta :D jestem mocno ciekaw co napisze. :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Proszę bardzo: Gdy się spotkamy, wszystkim Wam tyłki odstrzelę! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Niepoprawny optymista :D Temat swoją drogą tak wielowątkowy niczym brazylijskie telenowele, każdy ma inną definicje. Quote Link to post Share on other sites
CezaryR Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 (edited) [...] Kolejnego ostrzeżenia nie będzie - od razu zaserwuję wakacje. Szmeru Edited February 16, 2016 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts