kubixson Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Witam! ASG interesuję się od początku czerwca . Jak jest napisane w temacie nie wiem jaką replikę wybrać na początek. Nie jestem typem który może wydać dużo więc moja górna granica co do ceny to 400 - 500zł . Próbowałem już szukać sam,ale zazwyczaj spotykałem się z negatywnymi opiniami na temat danej broni. Podobają mi się repliki z rodziny AK lub M4 , jednak jestem otwarty na propozycje. Ps: Tak , zdaję sobie sprawę ,że takich tematów są setki na tym forum ... Jak zapewne widać jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość :) Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Cyma 028/31 lub seria RK od Boyi. To kałachy polecane na początek.O M4 nawet nie myśl bo w tym przedziale cenowym nic nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 G36C od JG. Jakakolwiek. Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Łap Cymka za małe pieniądze http://allegro.pl/karabinek-asg-aeg-szturmowy-cyma-cm028-gls-i5152310323.html ja osobiście wolałem G36C ( nie przepadam za ruskami) ale jak moim przedmówcy wspominali Cymka to replika godna uwagi :). Przy kupnie cymki zwróć uwagę na kolbę nie polecam składanych , maja do dupy zaślepki które się gubią a zamienne ciężko kupić osobno :< lepiej kupować stałą kolbę Quote Link to post Share on other sites
kubixson Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Dzięki wszystkim za parę propozycji , G36 wydaje się też fajne. Pomyślę jeszcze nad tym co kupię . Cymką 0.28 już operowałem ( na obozie) więc wiem z czym to się je , oczywiście mogę rozważyć więcej opcji ;) Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka Dzięki wszystkim za parę propozycji , G36 wydaje się też fajne. Pomyślę jeszcze nad tym co kupię . Cymką 0.28 już operowałem ( na obozie) więc wiem z czym to się je , oczywiście mogę rozważyć więcej opcji ;) Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Jeśli wolisz M4 to kup G36 ze względu, że możesz kupować potem dodatki pod M4. (Jeśli oczywiście masz zamiar w przyszłości dozbierać kasy i ją kupić.) Wystarczy np. adapter magazynków i możesz używać takich jak do "emki". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts