eniuASG Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Witam! Jako że to mój pierwszy post chcialem sie przywitać. Zaczynam z asg,stylizuje sie na Afganistan a moją repliką jest cm 040c, i mam takie pytanko, jak wygląda kwestia celowania przez w/w celownik? Tzn idzie trafić, czy jest całkowicie niezgrane? Zastanawiam sie nad jego kupnem, pozdrawiam wszystkich gorąco! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 W warunkach ASG PGO-7W jest wygodniejsze od np. PSO i POSPów. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 (edited) Do 100m celownik idealny- pytanie jak z precyzją lufy. Bo stock cymy na pewno nie powala. Trochę niewygodny do składania się, ale idzie to wyćwiczyć. Tapnięte z mojego E2105 Edited September 2, 2015 by pan kozaq Quote Link to post Share on other sites
eniuASG Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Jak precke wstawic to powinno byc git Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Podpinam sie do pytania- jak wykalibrować PGO-7W do ASG? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Le nie możesz wyregulować? Polecam regulacje pod podwójny krzyż, jeżeli nie wiesz jak regulować - dolna wieżyczka regulacja góra-dół, ta po lewo lewo-prawo. No i musisz ustalić dystans, powiedzmy 50-60m i pod ten ustawić i strzelać tylko na ten. Ja mam zamontowane jednocześnie PGO i Rusaka, co wygląda jak lornetka, ale robi BARDZO dużą robotę. Jeżeli nie masz możliwości/kolimatora próbuj strzelać w mniejszej odległości jak masz wyregulowane PGO po przyrządach mechanicznych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts