Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Początki, porównanie jakiego nie było.

Recommended Posts

Witam.

Czytam forum od dobrych dwóch miesięcy, szukam idealnej repliki na początek zabawy. Moje dwa pytania brzmią:

1. Czy w cenie 800 zł warto kupić cm.003?

2. Która wychodzi najlepiej w stosunku żywotność*jakość*osiągi/cena

http://gunfire.pl/product-pol-1152199142-Replika-subkarabinka-G-001-EBB.html

Czy

CM.003

Thanks from the mountain. Jeśli podobny temat był to spalić ten a link na PW :)

Godne uwagi są RK niezniszczalne z zewnątrz, w środku też nie najgorsze,

Gietę JG mogę polecić, bardziej niż Boyia. Kolega ma 4 lata i śmiga mu nadal, teoretycznie to tylko gumkę wymieniał, a usterek ponoć malutko miał.

Cymy są dobre, ale powyżej 0,40 i są bardziej dla początkujących więc powyżej 800zł nie kupowałbym.

Masakra jest ze znalezieniem dobrej repliki ;c jak się ożenię z jakimś szitem to będę żałował pewnie...

To już ostatnie pytanie, co spośród tego byście dla siebie na start wybrali posiadając obecną wiedzę i 780zł na replikę?

Cm.028/ cm.040/ cm.047D/ g-001/ rk-08/ rk-06/ rk-03

Dzięki za dotychczas poświęcony mi czas :)

Najchetniej gietę od Boyi, ew poczekałbym na nią tydzień-dwa. Jak nie będzie, to RK- im krótsze tym lepsze. Miałem 05 i 12- to drugie było lepiej wykonane i lepiej wyważone a strzelało w stocku tak samo.

W Twoim budżecie łapie się jeszcze RK w wersji S czyli w pełni stalowej, i zostanie Ci na zmianę gumki i baterię z ładowarką.

Edited by Merrowing

Więc posłuchaj znajomych, którzy zaczynali pewnie od 0.28, potem kupili 0.48, które od 0.28 jest lepsze o lata świetlne, jednak wykonaniem nie umywa się do nowszych RK. A jednak wciąż niektórzy się nad nim spuszczają, bo RK pewnie widzieli tylko na obrazku.

Zreszta, nie wiem jaki sens ma odpisywanie w tym temacie, skoro porównania CM.04x a RK były robione już miliard razy.

Najbardziej podoba mi się ta g-001 Boyia, ale szukam dobrej repliki w stocku (nie czuje się zbyt pewnie jeszcze żeby tuningować) ale skoro rk lepsze bez tuningu i lepsze od cm szukam RK, może nawet w wersji S i SW jeżeli cenowo będą w miarę ;)

Najbardziej podoba mi się ta g-001 Boyia, ale szukam dobrej repliki w stocku (nie czuje się zbyt pewnie jeszcze żeby tuningować) ale skoro rk lepsze bez tuningu i lepsze od cm szukam RK, może nawet w wersji S i SW jeżeli cenowo będą w miarę ;)