hartuss Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Witam. Jestem w temacie ASG dopiero od dwóch lat. Nigdy nie kupiłem repliki karabinu wyborowego ale mam ochotę. I właśnie mam pytanie co do tej repliki https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabin_asg_aw338_sniper_black_(17117)_p43390.xml Fajna replika spodobała mi się jak ją tylko zobaczyłem. Czy ta replika jest w stanie mi czymś zaimponować czy polecacie inną broń. Chce aby cena graniczyła w okolicach 1200-1500 zł. Przepraszam za ewentualne błędy jeżeli chodzi o dział w jakim zamieszczam takie zapytanie:) Świeżak ze mnie ;P Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Czy ta replika jest w stanie mi czymś zaimponować Ale potworek językowy. Idź do działu dla zielonych. A co do repliki - 1/2-1/3 ceny jest spowodowana licencją od ASGDK. Quote Link to post Share on other sites
hartuss Posted September 12, 2015 Author Report Share Posted September 12, 2015 Ale potworek językowy. Idź do działu dla zielonych. A co do repliki - 1/2-1/3 ceny jest spowodowana licencją od ASGDK. Powiedz mi jedno... warto czy nie warto ? Jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o karabiny snajperskie:/ Zacząłem ten temat już tutaj pasowało by go jak najszybciej skończyć :P Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Pasowałoby trzymać się zasad. Zapraszam do tematów dla początkujących, są na portalu/forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts