EndeBeats Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 2 października będę robił zamówienie. Jeżeli ktoś chce się dołączyć, to proszę pisać na PW. Co ja z tego mam? Niższe koszty wysyłki :) Jeżeli chodzi o wycenę, to proszę w temacie wiadomości wpisać: "AT2p15", a treści podać linki do przedmiotów. Odpowiadam do 6 godzin (z reguły szybciej) z informacją o cenie. Wpłaty przyjmuję do 28 września. Brak wpłaty jest równoznaczny z anulacją zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 3, 2015 Author Report Share Posted October 3, 2015 I kolejne zamówienie. Najprawdopodobniej 9 października będę je składał. Zasady te same co poprzednio. Jeżeli ktoś chce się dołączyć, to proszę pisać na PW. Co ja z tego mam? Niższe koszty wysyłki :icon_smile: Jeżeli chodzi o wycenę, to proszę w temacie wiadomości wpisać: "AT9p15", a treści podać linki do przedmiotów. Odpowiadam do 6 godzin (z reguły szybciej) z informacją o cenie. Wpłaty przyjmuję do 7 października. Brak wpłaty jest równoznaczny z anulacją zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 8, 2015 Author Report Share Posted November 8, 2015 Szybciutkie zamówienie w środę - 11 listopada. Zasady takie jak poprzednio. W tytule proszę wpisać "AT11l15". Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Kolejne zamówienie, tym razem 22 stycznia. W tytule proszę wpisać "AT22s16". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts