Defective Cactus Box Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 (edited) Hej, mam dosyć konkretną sprawę - chcę sprawić sobie sprężynkę z muszką i szczerbinką. Taką, żeby nie martwić się baterią ani gazem, ale też nie mam zamiaru bawić się w snajpienie. Zwyczajnie chcę pomachać ryglem zamka czterotaktowego :icon_razz: (bo sprężynowe Naganty są droższe od ostrych :/ ) I tu moje konkretne pytanie - która z wymienionych replik będzie bardziej niezawodna w stocku? Nie interesuje mnie tuning ani upgradeowanie, chciałbym tylko, żeby nie rozleciała się za szybko i pozwoliła spokojnie sypać plastik na niedzielnej strzelance :teeth: Po opisach widzę, że JG ma więcej FPSów. Jak to osiągnięto - doszczelnieniem, czy mocniejszą sprężyną? I czy bebechy ma takie same jak CYMA, ergo - ma większą szansę się rozpaść? EDIT: Teraz zerknąłem i stwierdziłem, że to powinno być chyba w Porównaniach Modeli. Mogę prosić o przeniesienie? Edited October 6, 2015 by Defective Cactus Box Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts