Darkstone Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Witam Serdecznie. Miał ktoś okazję strzelać z tej repliki ? Jeżeli tak to co o niej myślicie ? http://www.actionhob...px#.VhribKm-Vzo Słyszałem, różne historie odnośnie cyberguna. Wcześniej miałem do czynienia z cymą 0.41 i byłem mega zadowolony :icon_biggrin: Podobno Cyber to Cyma. Starałem się znaleźć jakiekolwiek informacje na temat tej repliki jednak oprócz filmików promujących tą giwerę nie odkryłem żadnych opinii. Może ktoś z was coś wie na jej temat więcej :D albo poleci coś podobnego do 350 fps najlepiej :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 manufactured by Cyma under licence from Cybergun Quote Link to post Share on other sites
Darkstone Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 bardziej interesują mnie recenzje i oceny niż ściąganie ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 bardziej interesują mnie recenzje i oceny niż ściąganie :icon_wink: Słucham? Quote Link to post Share on other sites
Darkstone Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 Chodziło mi o to, że pod każdą wiadomością masz info, że pomagasz z zamówieniami z zagranicy ;) Natomiast manufactured by Cyma under licence from Cybergun wiem, że cynma dobra :D ale żadnych sensownych recenzji nie widziałem na temat tej repliki ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 >2015 >odkryj podpisy na forum ja nie uważam, by cyma była dobra (choć mp5 mają bardzo okay). Napisałem po prostu to, co można wyczytać w linku od Ciebie. Idź do tematu o cm.041, jest spory. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts