arthem Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Witam. Możecie polecić jakieś Midcapy pasujące na sztywno do wyżej wymienionej repliki? Najlepiej metalowe. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Jest już temat o emkach od specny, ma chyba 50 stron. tam uderz z tym pytaniem. Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Jest już temat o emkach od specny, ma chyba 50 stron. tam uderz z tym pytaniem. Gdzie? I tak ciężko tutaj odpowiedzieć na pytanie? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) 1. Specna to chińska replika, i ujednego w gnieździe, ten sam magazynek siedzi sztywno, u drugiego lata. 2. Specna to chińska replika, bierze każdego maga ;) Edited April 4, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Nemix Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Chinska chinska chinska. Lepsza ta niz 028 albo spartac.. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Nie powiedziałbym ;). W stocku cm028 według mnie strzela lepiej. I nie jest to bajdurzenie tylko potwierdzone strzelankowo. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 To totalny random, bo to chińskie. Mi to nie przeszkadza, zwróciłem tylko uwagę, że chińczyki mają tą wadę, że powtarzalność wykonania jest różna, w końcu to odlewy. Schłodzisz coś szybciej itp, wychodzą inne wymiary. Za to podają z każdego maga, taki ich urok, że nie robią ich specjalnie pod konkretne, powiązane z firmą, modele akcesoriów. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts