Krajka Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Witam. Nie mogłem znaleźć (30 min szukania). Ale do rzeczy czy do naszego rodzimego mundur w kamuflażu wz.93 w lesie da rade czarna kamizelka, czy raczej celować w olive (i jego odmiany). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Serio? Serio?! :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 Ktoś coś doradzi czy raczej nie ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Biorąc pod uwagę to, że kwestię kolorystyki masz poruszoną w podpiętym temacie i do tego wystarczy jeszcze trochę ruszyć głową to śmiem wątpić :icon_wink: PS. Kto przyjmuje zakład, że chodzi o jakąś czarna kamizelkę ACM? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Typie, nie wiem jak szukałeś przez 30 minut (muszę cię zmartwić, ale skupianie się nad szklaną kulką NIE DAJE spodziewanych wyników w czasie krótszym niż 45 minut :teeth:), ale ja po wpisaniu haseł takich jak "Wuzet" i "wz93" znalazłem 3 tematy, które dotyczą identycznego pytania jak twoje. I zajęło to 5 sekund z zegarkiem w ręku, uwzględniając czas potrzebny na przeładowanie strony. Dodatkowo w podwieszonych wisi temat, o którym pisał kolega wyżej. Mało? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 A jaka kamizelka konkretnie? Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted November 3, 2015 Author Report Share Posted November 3, 2015 http://gunfire.pl/product-pol-1152207731-Kamizelka-taktyczna-Chest-Rig-Strike-czarna.html A jaka kamizelka konkretnie? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 (edited) A tak na poważnie, choć nie lubie lenizmu, to pomogę. Czarny kolor w lesie będzie się "świecił". Czarny nie jest w lesie popularnym kolorem więc będzie widoczny na tle otoczenia. Z drugiej strony, ludzie potrafią grać w mundurach pustynnych w lesie i się dobrze przy tym bawią. Jeśli zaś chodzi o sam mundur i połączenie go z tą kamizelką to nie będzie to może super wyglądało, ale airsoft to nie rewia mody. Jest jeszcze jedno pytanie, bardzo ważne, a właściwie dwa. Masz co przenosić w tej kamizelce? Przymierzałeś taką? Edited November 3, 2015 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Krajka Posted November 3, 2015 Author Report Share Posted November 3, 2015 A tak na poważnie, choć nie lubie lenizmu, to pomogę. Czarny kolor w lesie będzie się "świecił". Czarny nie jest w lesie popularnym kolorem więc będzie widoczny na tle otoczenia. Z drugiej strony, ludzie potrafią grać w mundurach pustynnych w lesie i się dobrze przy tym bawią. Jeśli zaś chodzi o sam mundur i połączenie go z tą kamizelką to nie będzie to może super wyglądało, ale airsoft to nie rewia mody. Jest jeszcze jedno pytanie, bardzo ważne, a właściwie dwa. Masz co przenosić w tej kamizelce? Przymierzałeś taką? Tak przymierzałem różne kamizelki i pasoszelki dla mnie kamizelka jest wygodniejsza.Tak mam do przenoszenia magi apteczkę itp. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Czy przymierzałeś coś porządnego czy samą chińszczyznę ? Chinczyki tak szyją i robią wykroje że masa rzeczy nie trzyma ani wymiaru ani kształtu. Lekko oftopując. Ciekawe że imitacja RRV od GFC ( ACM ?? ) nie ma miejsca na balistykę. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Za 80zł to wolałbym kupić holenderską kamizelkę i potem do tego stopniowo dokładać ładownice. Wyjdzie drożej, ale będzie to bardziej dostosowane do osobistych preferencji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts