Deltaspace Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam wszystkich, którzy odwiedzają ten wątek. Mam do was pytanie dotyczące, gdzie mogę kupić dolny zaworek do repliki G11 Well? Sprawdzałem popularne strony, aczkolwiek nic nie znalazłem, więc postanowiłem się do was zwrócić w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Sprawdzałeś zagramanico? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Dlaczego go szukasz? Popuszcza gaz czy masz problem z nabiciem? Quote Link to post Share on other sites
Deltaspace Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 wykręciłem go, szczelność w nim jest trzyma gaz, aczkolwiek podczas nabijania( ta część dyszy do nabijania) jest za krótka przez co ucieka mi gaz podczas ładowania i nie da rady napełnić całego magazynka gazem, a wczoraj to już całkowicie obrobiła mi się dysza w zaworku i teraz szanse graniczą z cudem, wiec wole dać kase na nowy zaworek niż kupować co chwila butle z gazem. niet, wole najpierw poszukać u nas w kraju, jeżeli nie bedzie to za granicą, chyba ze drogo bedzie to wole nowy mag kupić. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Zacznij od rozwiązania niskobudżetowego. Weź zapalniczkę i z zaworka do zabijania wydłub oringa. Wsadź go w zaworek w magazynku. Nie wymieniaj starego tylko wsadź kolejny. U mnie to działa. Quote Link to post Share on other sites
Deltaspace Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Dzięki za myśl, postaram się zrobić to w jak najbliższym czasie i dam znać czy zadziałało :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts