miedziak Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Witam. Kupiłem niedawno Lipo redox 7,4v 1400mAh. Niestety dopiero po zakupie poinformowano mnie, że na razie nie posiadają tego pakietu i zaproponowano mi w zamian dwie sztuki 7,4v 850mAh. Baterie i tak wezmę ze względu na cenę. Moje pytanie do was jak długo taka bateria 850mAh wytrzyma w cm039c (430fps, akumulator stockowy - 8,4v 1100 mAh Ni-Mh) i czy na typowej, niedzielnej strzelance będę zmuszony wymieniać pakiet? Replika to full stock. Przy instalacji baterii zamierzam jeszcze wymienić kable i dołożyć mosfet. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Raczej spokojnie wytrzyma, zależy od tego ile strzelasz i jak dobrze złożony karabin :) Ale raczej spokojine wytrzymi ;) Quote Link to post Share on other sites
miedziak Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 Dzięki za odpowiedź. Przed strzelanką i tak pewnie pojadę gdzieś sprawdzić ile magów na takiej baterii będę w stanie wystrzelać. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Jak rozładujesz lipo do takiego poziomu, że już nie będzie w stanie strzelać, to już ją prawdopodobnie uszkodzisz. Quote Link to post Share on other sites
miedziak Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 Przygotowałem się. Buzzer już posiadam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts