McFly Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Witam, poszukuje możliwie najbardziej realistycznej repliki na zimę. Na lato mam GBB, brakuje mi realistyki zimą, strzelanie z "szuszarki " juz mnie nie jara. Jakie repliki wyłączając PTW ( jednak cena "troszkę" mnie odstrasza) mają działający bolt-catch = niemożliwy strzał przy pustym magu? Jeszcze najlepiej w skorupie od HK416 :) Cos pogrzebałem i znalazłem replikę PTW od A&K ( M4), G&G DTW ( Gdzie je kupić w PL?), oraz WE KATANA Raptor ( czy ta ma działający bolt-catch?) Jak z dostępnością magów do tych replik w PL ? czy raczej trzeba sciągać jak w przypadku GBB? Jeżeli temat sie juz ukazal na forum, to poproszę o przekierowanie, bo sam nie mogłem znaleść. Pozdrawiam. :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Wszystko po zamontowaniu ascu i ich komory. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Nowe repliki TM. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 Czyli najprościej, HK416 umarexa + zestaw ascu + komora ascu i jestem w 100% spełniony ! Dzieki wielkie za szybką odpowiedz ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts